Carioca77
BeBonka
Cześć dziewczyny ja też wyjątkowo padam na pysk bolą mnie wszystkie mięśnie ze stresu oczywiście
dokładniej napisałam na zamkniętym
co do jogrtu carioca (chyba) napisała co i jak dodam tylko że dużym ułatwieniem jest jogurtownica a zamiast dodawać jogurt można dać np lakcid
Monia powodzenia jutro będę trzymała kciuki ;-)
Atru życzę zdrowia
co do smoczka to Zuzka nie ma ani nigdy nie miała właśnie z tych powodów o których pisała Hruda
Klavell bardzo ładne tapety ale mi byłoby trudno zasnąć w takiej sypialni ;-)
Carioca powodzenia z testowaniem pamiętam że ja na początku też miałam bardzo niewyraźną kreskę
Ja tylko na momencik wpadłam, ale Luandzia mnie zaciekawiła - jogurt mozna zrobic na dowolnym probiotyku? Np Dicoflorze? O jogurtownicy nie slyszalam, natomiast łamie się nad zakupem piekarnika do chleba, w TV moulinexu fajny reklamują.
) napisała co i jak dodam tylko że dużym ułatwieniem jest jogurtownica a zamiast dodawać jogurt można dać np lakcid
a co to takiego ? Gdzie to kupić i czy warto? Często używasz?
: ze sok z kartoniku to samo zdrowie, ze nutlella to tez samo zdrowie bo ma magnez i wapn, i te danonki itp... ilez osob sie na to najzwyczajniej nabiera. 
Ale co najwazniejsze musze isc do laryngologa sparwdzic czy przypadkiem Stachu nie ma niedrosnych drog oddechowych itd.Oj niezla przeprawa...
Podczas snu to róznie jest.