reklama

Wrześniówkowe mamy

Mam pytanie znacie jakąś fajną stronę gdzie możnaby podpatrzyć wnętrza chodzi mi konkretnie o sypialnie którą mam zamiar radykalnie zmienic bo jakaś taka zupełnie bez wyrazu jest i nawet nie chce się w niej zbytnio przebywać
:-(Są dość duże skosy i trzy pary drzwi więc nie łatwo coś dobrać chyba że umieszcze na zamkniętym parę zdjęć i wy mi coś doradzicie :-p

Może się przyda:

DEKORATORNIA - www.dekoratorniatv.pl
;-)

reklama
Na prawdę tak się przejmujecie tym co kupić dzieciom na gwiazdkę :szok:moja Zuzka to jeszcze mało kuma i chyba jest jej wszystko jedno czy coś dostanie
niczego jej nie brakuje zabawek też więc nie wiem w czym problem ja kupie Zuzi ten stolik z krzesełkami bo mama dała mi pieniądze żebym jej coś kupiła
a od nas chyba nic nie dostanie

A myslałyście o Mikołaju. Ja zamówiłam Mikołaja - faceta, który przyjdzie w Wigilie dac dzieciom prezenty. Niestety w tym roku mój brat nie będzie robił za Gwiazdora, bo jedzie do teściowej, więc zostało mi tylko wynająć. Tylko za 15 zł a pamiątka będzie.:tak::tak::tak:

A myslałyście o Mikołaju. Ja zamówiłam Mikołaja - faceta, który przyjdzie w Wigilie dac dzieciom prezenty. Niestety w tym roku mój brat nie będzie robił za Gwiazdora, bo jedzie do teściowej, więc zostało mi tylko wynająć. Tylko za 15 zł a pamiątka będzie.:tak::tak::tak:

u nas Mikołaj będzie ale 6 grudnia nie w wigilię:no:standardowo D się przebierze a w wigilię prezenty będą pod choinką:tak:
no i teżsię nie przejmuję prezentami(jeszcze:baffled:) Oli mamy zamiar kupić domek do lalek bo w liście do świętego napisala że chce domek a Mateuszowi kombinuję nad zestawem narzędzi

Na prawdę tak się przejmujecie tym co kupić dzieciom na gwiazdkę :szok:moja Zuzka to jeszcze mało kuma i chyba jest jej wszystko jedno czy coś dostanie
niczego jej nie brakuje zabawek też więc nie wiem w czym problem ja kupie Zuzi ten stolik z krzesełkami bo mama dała mi pieniądze żebym jej coś kupiła
a od nas chyba nic nie dostanie
Nie przejmuję się,ale nie chce kupić kolejnego traktora, choć z tego cieszyłby się jak wariat.
U nas przebranie odpada,bo jak bylismy w Makro to minkę mial nietęgą na widok Gwiazdora. Może w przyszłym roku, zobaczymy jak będzie z Wigilią, tzn, czy będzie szwagierka z Mikołajem i wtedy pomyślimy.

u nas Mikołaj będzie ale 6 grudnia nie w wigilię:no:standardowo D się przebierze a w wigilię prezenty będą pod choinką:tak:
no i teżsię nie przejmuję prezentami(jeszcze:baffled:) Oli mamy zamiar kupić domek do lalek bo w liście do świętego napisala że chce domek a Mateuszowi kombinuję nad zestawem narzędzi
u nas Mikolaj przychodzi w nocy i wklada upominki do wystawionych, czystych kozaków. Ja mam 3 pary:-p

Oj z tymi mackami to chyba cos jest na rzeczy heheh :-)

Ja to mówię że mam dwie małe ośmiornice a nie synów :-D

A Nie pamiętam nazwy więc jak pojadę do domu to napiszę. Taki psikacz homeopatyczny jest, AsiaKC też tego używa, to może będzie szybsza i mnie wspomoże
Euphorbium compositum S

Asia jak Pawełek dalej ma tą wysypkę?byliście u lekarza?

Paweł lepiej. Wysypkę jeszcze ma ale już blednie. Na policzkach (tam miał najpierw) już jest zupełnie ok! Reszta jeszcze kiepska. u lekarza nie byliśmy.

Zajrzałam doczytałam i uciekam
Dobranoc!

reklama
Dzien Dobry...dobry bo slonce ...ogrzewa niestrudzenie zimne niebieskie przestrzenie:-)
Moj tato ma sie przebrac - od dawna snul takie marzenia - dla wnusia. Choc wiemy ze zainteresowny moze wybuchnac placzem a nie entuzjazmem:eek:;-)
u nas Mikolaj przychodzi w nocy i wklada upominki do wystawionych, czystych kozaków. Ja mam 3 pary:-p
:laugh2::-D:laugh2::-DTy cwaniaro!!!! To po to tyle butow kupujesz hehehe

Ide dzis na spacer, nad morze chocby grad i sniezna burza...bo nie wyrobie kolejnego dnia z jeczacym wynudzonym malym lobuzem:crazy::tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry