reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetasa hihihihi BB-cholizm.:-D:-D:-D Kuchnia po wszystkim będzie cacy.:tak:

A co do "ciacha"..... milczę:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Nuska
życzenia w dechę:tak:

Justa jak cynamonki? Jak mały wielki pomocnik? :-):-):-)A w konkursie Epsona to nie nasza Kasia wygrała:no::no::no: zbieżność nazwisk:happy2:

Mały dzis poraz pierwszy od 3 m-cy nie chciał sam usnac, najpierw płakał, że Maja nie idzie z nim spać ( wołał ją) a potem domagał się przeczytania książeczki, a później i tak ryczał w łóżeczku, jak go położyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale byłam twarda, popłakał 5 min a potem trochę przytuliłam i połozyłam a teraz śpi.
To chyba reakcja na to, że Maja dziś nie poszła do przedszkola i troche więcej ją tuliłam niż zwykle.:confused::confused::confused:, bo do południa był zawsze tylko on.

reklama
Carioca- wielkie GRATULACJE!!!!
Hrudzia mniej mnie na BB bo ja do ludzi wyszłam :-D:-D:-DA tak na marginesie, to mam mniej wolnego czasu niz kiedy pracowałam. Staram się podczytywać w miarę na bieżąco ale z pisaniem jest juz zdecydowanie gorzej. Na dokładkę chlopaki śpią z tyłu za mną i najmniejszego członka rodziny chwila moment wybudza dzwięk klawiatury:szok:
Wczoraj przytargałam wielką pakę słodyczy dla małego z pracy a dzisiaj mój M drugą, także dupa zacznie rosnąc na nowo:crazy: ale i tak stwierdziłam, że nie mam czego przegryźć przed kompem:baffled: [ i dogodzić tu babie;-)]

A to Ty nie pracujesz ??? Czy ja czegoś nie doczytałam??? ....... A chyba wiem masz zaległy urlop za 2008 rok??? Czy coś pokręciłam?
No i smacznego życzę(tyle słodyczy dwie reklamówki dla roczniaka oj będzie co podjadać ) a ja sobie nalałam pół lampki wina mam jeszcze trochę w butelce komuś polać .......;-)

U mnie sytuacja wygląda tak, ze jeszcze nie trace nadzieji, ale mam krwawienie. Są kobiety, ktore mają krwawienia do trzeciego miesiąca ciąży i łudzę się, ze ja do nich należę. No ale wiadomo, moze byc tak ze ma miejsce właśnie naturalna selekcja i nikt i nic na to nie porradzi, tylko powinnam się nauczyć żeby nie robić testu zbyt szybko. Ale raczej się nie nauczę.

Nuśka - nie masz się z czego cieszyć, to nie życzenia :-p
Anetas - a napisz trochę o swojej kuchni, co sobie wymarzyłaś i będzie? jakie mebelki, jaka podloga, jaka lodówka, niech mnie poskręca z zazdrości :wściekła/y: Żartuje, uwielbiam sluchac o urządzaniu, mój konik.

Resztę Bebonek serdecznie pozdrawiam i spadam, bo muszę się pouczyć, w ten weekend szkoła. Jak to się stało że sesja już za póltora miesiąca????????????? Jeszcze zajżę przed spaniem. Pa.

Cześć dziewczyny
Carioca GRATULACJE a krwawieniem się nie zadręczaj podobno to bardzo często się zdarza w terminie miesiączki ja z Zuzką też chyba miałam lekkie plamienie i potem musiałam brać duphaston :tak: więc tak jak pisały dziewczyny głowa do góry
Justyna ja nie lubie takich hipermarketowych spendów ale jestem zmuszona zabrać w najbliższy weekend Zuzke do Wa-wy więc może W się z nią wybierze jak ja będę na zajęciach ...
Dzisiaj już na pewno idę wcześniej spać (codziennie to sobie obiecuje :-p) no może zaraz po londyńczykach ;-) pozdrawiam

a ja sobie nalałam pół lampki wina mam jeszcze trochę w butelce komuś polać .......;-)
Mnie nie musisz...bo juz sobie polalam:-p:-D
U mnie sytuacja wygląda tak, ze jeszcze nie trace nadzieji, ale mam krwawienie. Są kobiety, ktore mają krwawienia do trzeciego miesiąca ciąży i łudzę się, ze ja do nich należę. No ale wiadomo, moze byc tak ze ma miejsce właśnie naturalna selekcja i nikt i nic na to nie porradzi, tylko powinnam się nauczyć żeby nie robić testu zbyt szybko. Ale raczej się nie nauczę.

Resztę Bebonek serdecznie pozdrawiam i spadam, bo muszę się pouczyć, w ten weekend szkoła. Jak to się stało że sesja już za póltora miesiąca????????????? Jeszcze zajżę przed spaniem. Pa.
Powodzenia w nauce:szok::tak:I trzymam kciukasy za fasole!!!
Luandzia - londyczykow nie ogladam...bo mnie szlag trafia jak widze to nieszczesna ( dla mnie) Angolandie :/

ale mam zaleglości:szok::zawstydzona/y:nie dam rady wszystkiego doczytać:no:
u nas wszystko ok i szał porządkowy, wlaśnie idę dalej sprzątać :crazy:
Nuśka polej mi winka to może chęci dostanę bo jakis leń we mnie wstąpił:zawstydzona/y:
Carioca trzymam mocno kciukasy za fasolkę
Justyna jak pierniczki zrobione?

ja Londyn uwielbiam fakt że dawno nie byłam i teraz to już zupełnie inne miasto niż pięć czy dziesięć lat temu :rofl2:
mam taki dziki plan że z pieniędzy które odkładam z wypłaty i moich pozostałych alternatywnych źródeł dochodu wykupie lot i opłacę hotel w jakimś europejskim mieście myślałam właśnie o Londynie albo o Paryżu i to będzie taki prezent dla W na trzydzieste urodziny ;-) no chyba że kupie sobie lodówkę:rofl2: mam taką upatrzoną problem polega tylko na tym że kosztuje 6 tyś ale zawsze mogę ją wziąć na raty w media markt jest teraz taka promocja że można wziąć wszystko na raty bez odsetek i nie ma żadnych dodatkowych opłat np coś kosztuje 3 tyś to na 10 rat wychodzi 300 zł na miesiąc (maksymalnie można rozłożyć na 30 rat)

ja Londyn uwielbiam fakt że dawno nie byłam i teraz to już zupełnie inne miasto niż pięć czy dziesięć lat temu :rofl2:
mam taki dziki plan że z pieniędzy które odkładam z wypłaty i moich pozostałych alternatywnych źródeł dochodu wykupie lot i opłacę hotel w jakimś europejskim mieście myślałam właśnie o Londynie albo o Paryżu i to będzie taki prezent dla W na trzydzieste urodziny ;-) no chyba że kupie sobie lodówkę:rofl2: mam taką upatrzoną problem polega tylko na tym że kosztuje 6 tyś ale zawsze mogę ją wziąć na raty w media markt jest teraz taka promocja że można wziąć wszystko na raty bez odsetek i nie ma żadnych dodatkowych opłat np coś kosztuje 3 tyś to na 10 rat wychodzi 300 zł na miesiąc (maksymalnie można rozłożyć na 30 rat)
Ja sam Londek tez uwielbiam - zreszta tam sie zakochalam w J, i te koncert w altenatywnych klubach, ten HidePark, metro...ale serial ukazuje mocowania Polakow...obejrzalam urywek i mialam dosc!
A z tych planow to...wybralabym podroz! Moze Barcelona? Na wiosne...piekna...:-)
Gagulec - zmrozona wodeczka nie jest zla :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry