reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

a ja myśle że lepiej dzieci się zachowują w salonie podczas obcinania niż w domu
Wiki śpi coś tam zjadła i huuraaa nawet wypiła mleczko anybiotyk zadziałał
spróbuję go wziąść następnym razem:tak:
to fajnie że Wiki już lepiej no i że antybiotk zaczol dzialaćoby tak dalej a dzieciaczki będą zdrów jak ryby:-)

reklama
Witam wieczorem! Czy ktoś mnie jeszcze pamięta?:zawstydzona/y: Remont prawie zgodnie z planem ale to był chyba najgorszy tydzień dla mnie i dal Tuśki w życiu opowiem na zamkniętym ale nie dziś bo dziś przybiegłam do domu ogarnąć trochę wieczorem a mała śpi u dziadków i zaraz muszę tam wracać. Powiem tylko że u nas pod względem zdrowotnym ok i przeproszę że nikomu nie odpisuję ale żeby poczytać czas pewnie będę miała dopiero w piątek w pracy:-( Pozdrawiam Was wszystkie kochane i nasze wrześniątka i powiem że bardzo za Wami tęsknię i okrutnie mi Was brakuje:tak:

Agulka, no to gratulacje.Jakieś szczegóły może?

Anetasa, pamiętamy, pamiętamy :-) Wracaj do nas szybko.

Maraniko, to fakt, że mam super układ z mamą. Zawsze mogę jej Oskara dać, tzn. zawsze jak nie pracuje, bo od 15 pracuje. A z moją nauką to jest tak różnie, bo nie muszę się uczyć do szkoły, ale w ostatnich moich perturbacjach zawodowych wymyśliłam zmianę zawodu :-) No i dlatego się uczę, tylko czasem motywacja szwankuje. Chętnie bym poszła się uczyć do szkoły, lepiej mieć nad sobą bata ( w tym wypadku):-D

Aha, u Atruviell było w miarę ok, ale nie było jej tu już chyba z miesiąc. Ostatnio coś chłopców miała trochę chorych. Wróciła do pracy, więc pewnie nie ma czasu.

Tygrysku ciało kusicielki w sexi bieliźnie, mężuś oczopląsu dostanie:tak: oj będzie się dzialo, niech tylko zląduje do domu
Agulka gratuluję udanego zakupu. Obleję z Wami. Bzyku niekoniecznie,choć S namawiał mnie dziś na przypominki z przed ślubu, w tirze:-D
A mnie coś sadzi,chyba na @ znowu:crazy: Sprzątam generalnie kuchnie. Nie wiedzialm,że taka zasyfiała była. Młody dał dzisiaj łaskawie do dzioba zajrzeć i cóż nie idzie tylko prawa 2,ale idą do tego wszystkie 4. Współczuję mu

reklama
Czesc mamuski
Agulka - zyjesz? po tych ogonach i oblewaniu?;-) Gratuluje nowej fury:tak::-)

Anetasa - pamietamy. TrzymajCie sie tam

Tygrysku - ladna haleczka...ja bede musiala przeprosic kilka niedlugo jak J wroci bo jako slomiana spie z bawelnianej "zabce":zawstydzona/y::-p

Doti -podziwiam Cie...ja czuje ze jakos ugrzezlam zawodowo:baffled: ale przy dziecku ciezko skupic sie i to na kilka godzin:-(Ale moze to kwestia organizacji i motyacji - "dla chcacego nic trudnego"?

Monia - a gdzie fotka z nowej fryzurze?:-p:-)

Chwalilam sie wczoraj Carioce, jutro ide na full serwis - fryzjer, manicure, pedicure a moja mama zostaje z wnukiem...choc i o Stasia fryzjer sie pytal:baffled::szok:
Ide bo trzeba z fasonem wrocic do uzyteczniosci malzenskiej:-p;-):-D

:wściekła/y::crazy:wlasnie Stachu wylal mi kawke na klawiature..oj biedny lapek:baffled:

I wlasnie umowilam sie na pobranie krwi na 22go w AM co do ewent. pobrania szpiku. Gladko poszlo jak na razie - pani baaardzo mila wiec moze ta sluzba zdrowia nie jest taka zla. Ciesze sie jak gwizedek!!!

Ostatnia edycja:
Do góry