reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam z rana!Cieszę się że o mnie nie zapomniałyście. Jestem w domu i montują mi mebelki a kafelki jeszcze nie położone do końca:crazy: ale cóż montaż musi być dziś albo dopiero za tydzień więc nie ma wyjścia. Dom wygląda jak pobojowisko wczoraj do 24 sprzątałam sypialnię i duży pokój dzisiaj muszę zrobić łazienkę no i ogarnąć kuchnię choć jeszcze nie skończona:angry: ale tak to jest zostawić facetów na placu boju i ich nie pilnować. Nadal nie mam jak podczytać ale jutro w pracy napewno wszystko nadrobię przynajmniej mam taką nadzieję:baffled:

reklama
Hejo! akurat mały na nocniku Teletubisie ogląda. Ale u nas brzydko. Oczy mi się zamykają. To chyba wezmę zapałki i pojadę na podpis. Nie chce mi się. Najchętniej sprzedałabym małego, zrobiła sobie kakao, ciasteczka, laptop, książka i kocyk. Ahhh

witajcie kochane
Boże nie odzywalam się chyba z 3 miesiące albo i więcej...
po prostu nie wyrabiam się z czasem :( ale to nie znaczy ze zapomniałam o Was
większość z Was podglądam intensywnie na NK:-D:-D
u mnie wszystko po staremu z P raz lepiej raz gorzej chodz ostatnio to raczej lepiej- zaskoczył mnie wczoraj przyjechał z kolacją i z różyczka ja się pytam z jakiej to okazji a on do mnie ze dzis mija równe 97 miesięcy jak jesteśmy razem- szok!!!!!

co do Juli to nadal sam nie chodzi :no::no::no::no:
chodzimy z nią na ćwiczenia 2 razy w tygodniu i teraz dodatkowo na 10 serii magnetroniku
musiałam jej kupić specjalne papcie do chodzenia za 70zl....
niunia ma słabe stawy skokowe i z tego powodu jeszcze sama nie chodzi...
ale wszystko jest do wyćwiczenia:-):-):-):-)
zmartwiona jestetm tylko bo profilaktycznie będę musiała kupować jej te papcie jeszcze przez 3 lata a buty dla niej muszą być z najwyższej półki czyli np firmy Geox lub Ecco a one kosztują prawie 200zl noa le cóż jak trzebba to trzeba żeby póżniej niunia nie miała płaskostopia luz innego świńśtwa...

nie jestem w stanie nadrobić co u Was słychać ale obiecuje poprawę i w miarę możliwości będe zaglądać tu częściej:tak::tak:
bo nawet nie wiecie jaki bliskie mi jesteście....

aha i dziękuję za bardzo miłe komentarze na NK

witajcie kochane
Boże nie odzywalam się chyba z 3 miesiące albo i więcej...
po prostu nie wyrabiam się z czasem :( ale to nie znaczy ze zapomniałam o Was
większość z Was podglądam intensywnie na NK:-D:-D
u mnie wszystko po staremu z P raz lepiej raz gorzej chodz ostatnio to raczej lepiej- zaskoczył mnie wczoraj przyjechał z kolacją i z różyczka ja się pytam z jakiej to okazji a on do mnie ze dzis mija równe 97 miesięcy jak jesteśmy razem- szok!!!!!

co do Juli to nadal sam nie chodzi :no::no::no::no:
chodzimy z nią na ćwiczenia 2 razy w tygodniu i teraz dodatkowo na 10 serii magnetroniku
musiałam jej kupić specjalne papcie do chodzenia za 70zl....
niunia ma słabe stawy skokowe i z tego powodu jeszcze sama nie chodzi...
ale wszystko jest do wyćwiczenia:-):-):-):-)
zmartwiona jestetm tylko bo profilaktycznie będę musiała kupować jej te papcie jeszcze przez 3 lata a buty dla niej muszą być z najwyższej półki czyli np firmy Geox lub Ecco a one kosztują prawie 200zl noa le cóż jak trzebba to trzeba żeby póżniej niunia nie miała płaskostopia luz innego świńśtwa...

nie jestem w stanie nadrobić co u Was słychać ale obiecuje poprawę i w miarę możliwości będe zaglądać tu częściej:tak::tak:
bo nawet nie wiecie jaki bliskie mi jesteście....

aha i dziękuję za bardzo miłe komentarze na NK
Aha - wrocila cora marnotrawna do nas:dry:;-):-D
Asiek - a jakie to buty za 70 zika? Profilaktyczne? tzw ortopedki? z zapietkiem? Bo ja swojemu tez musze takie sprawic. :baffled:Podaj linka:happy2:

super Agulka i żeby dobrze jeździł napisz tylko jaka marka i model no i rocznik

Agulka, no to gratulacje.Jakieś szczegóły może?
Nic specjalnego nie kupilismy, a cóz mozna kupic za niecałe 5 tys, tylko nam chodziło by jeździł, nie ma czym sie chwalic, no może ( ja cholernie jestem szczęśliwa akurat)

Agulka gratuluję udanego zakupu. Obleję z Wami. Bzyku niekoniecznie,choć S namawiał mnie dziś na przypominki z przed ślubu, w tirze:-D

Agulka - zyjesz? po tych ogonach i oblewaniu?;-) Gratuluje nowej fury:tak::-)

Justyna Tir:tak::tak: choć ja nie próbowałam
Co do tego ogona to juz limit wyczerpany na ten miesiąc:tak::tak::-D:-D:-D

Najchętniej sprzedałabym małego, zrobiła sobie kakao, ciasteczka, laptop, książka i kocyk. Ahhh
jak będziesz go sprzedawała, to zapytaj sie czy by jeszcze jednego nie wzieli;-);-)

Asia dziękiuję, że przeczytałam komentarz na NK i się zjawiłaś, bo tęskinimy. A mała da radę.....:tak::tak::tak: grunt że zdrowa:-D

Ostatnia edycja:
nasze mają troszeczkę inna podeszwę ale cała reszta jest taka sama
ja kupiłam je u siebie w mieście w sklepie traff
tylko nie kupuj wiązanych bo się zajedziesz zanim je założysz:tak::tak::tak:

a i co najważniejsze nigdy nie kupujcie dzieciom buty używane -ja wpadłam na taki pomysł:-( i ile się nasłuchałam od fizykoterapeutki...

reklama
Do góry