reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Wiesz gdzie mam to jej nienarzucanie się? No właśnie. Co chwilę ma u siebie Mikołaja to ja juz się nie wpieprzam.
No donkat to prezent jak cholera:wściekła/y:
My też jeździmy wyruraną corsą z 97 i nie ma kasy na zmianę auta,a przydało by się,bo czasami mam wrażenie jak trafię na jakieś dziury albo kocie łby,że za chwilę dupą będę tarła po drodze,bo rozsypie się wszystko, więc Agulka co mąż Ci lajsnął:-p

reklama
hej
ja dzisiaj zaszalałam i kupiłam sobie na ryneczku czerwoną bielizne tzn staniczek i majtasy za 17 zika razem no i za 40 bluzeczkę taka z brokatem świąteczno karnawałowa z długim rękawem nie za gruby materiał w łeskę w kolorze siwym ale szaleje o szok

co do cytrusów to nie powinno sie ich dawac dzieciom tak małym jak nasze chociaz nie twierdze ze tego nie robie no i Wiki tez była wysypana

anetas jak juz posprzątasz to na święta będzie super ładnie
Aga no weź powiedx co kupiłas ja lubie auta i tez mnie nie stac na niewiadomo jakie

julitki nie zsypuje po cutrusach, ale staram sie duzo nie dwac jednak jak mala zobaczy, to nie przepusci.

tygrysku, jakis przyplyw kasy, czy checi na zakupy??:-D

ja jezdze starym samochodem.(citroen ax) jest za dobry zeby go wyrzucic na zlom, a za stary zeby sprzedac za godziwe pieniadze. poki jezdzi, to jezdze:-D jak sie calkowieice rozkraczy, to pomyslimy o innym. za duzo teraz nie dokladamy do niego, wiec jest ok. na nasze wypady z Julitka do msiata jest w sam raz.

donkat, no troszkę kasy przyszło bo B sprzedał urlop a i do wigilii wplynie moja nagroda a już wiem że będzie dosc zadowalająca, a fatałaszki są mi niezbędne bo wszystkie co mam w domu są za duże no wiesz jeśli chodzi o dół to spadłam o 2 rozmiary a na górze o 1, wiec wczoraj kupiłam sobie spodenie w lumku 3 pary za 30 zika dzis nową bluzeczkę i bielizne i jestem szczesliwa i na razie starczy
Aga a co piwesz na golfa 92 w gazie szary poobdzierany ale jezdzący heheheheh, my marzymy o sharanie ale to ponad 10 000 i nie stac nas

Donkat ja już jakis czas patrzyłam na buzię Julki i wydaje mi się, że te wypryski sa własnie po cytrusach, bo juz od dawna je dajesz małej. Adaś właśnie miał takie same, zaczerwienione krostkawe papuchy, Ale mogę się myliś.:dry::dry:

Tygrysku szalejesz dziewczyno, oj szalejesz.:tak::tak::-D:-D

My do tej pory mielismy opla kadeta 22 latka:szok::szok::szok:,ale jeszcze jeździ:-D:-D:-D na szczęście mamy już Fiata Palio Weekend z 98 na gaz, no to sie pochwalę.

O Agulka super autko!Gratulacje i korzystaj ile się da za nim mąż je przechwyci;-):-D
Mebelki w kuchni super ach jestem zachwycona w końcu mam ludzką kuchnie, zaraz jeszcze wnosimy lodówkę a ta już jest przy najmniej dla mnie jak marzenie brakuje kruszarki do lodu;-):-D i netu żeby gotując móc z Wami pisać:-D;-) ale za nim koniec nastąpi to może w sobotę także pochwalę się dopiero w przyszłym tygodniu jak już sobie wysprzątam:tak:

reklama
Do góry