• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

dziewczyny mam do Was pytanko
czy dajecie swoim dziecia pomarańcze lub mandarynki ze skórka ??
ale nie tą pomarańczową ;-);-)
Ja daje ze skorka i nie kroje. Nawet winogrona daje ze skorka,w calosci ale bardzo starnnie myje az rece parzy.:szok::tak:
kiedy J zjezdza??
prawdopodobnie we wtorek rano bo jedzie autem az z wysp, sam!

wspolczuje mandatu...tak przed swietami to lipa jakas:baffled::-(...dobrze ze chociaz mozna go zaplacic po wszytskim:nerd:

Agulka - fura fajowa, i kolor tez! Zeby sie wozil bezszkodowo i lekko!

Zajrze pozniej bo musze sie...wywoskowac do zera:szok::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Aga a co piwesz na golfa 92 w gazie szary poobdzierany ale jezdzący heheheheh, my marzymy o sharanie ale to ponad 10 000 i nie stac nas

a nie mozna mic bardziej realnych marzen?:-D:-D:-D

Donkat ja już jakis czas patrzyłam na buzię Julki i wydaje mi się, że te wypryski sa własnie po cytrusach, bo juz od dawna je dajesz małej. Adaś właśnie miał takie same, zaczerwienione krostkawe papuchy, Ale mogę się myliś.:dry::dry:

My do tej pory mielismy opla kadeta 22 latka:szok::szok::szok:,ale jeszcze jeździ:-D:-D:-D na szczęście mamy już Fiata Palio Weekend z 98 na gaz, no to sie pochwalę.

nie, to nie od cytrusow, bo mandarynki je dopiero od ok.m-ca czasu. taka buzke ma od urodzenia. od manadarynek nic sie nie zmienilo.

agulka, nie badz taka skromna z tym samochodem!!
witaj w klubie!!! nasz drugi samochod, to tez palio. zieolony metalik, 2002/2003rok. jestesmy zadowoleni to takie male kombi. w sam raz dla rodzinki z dziecmi. choc czasem to i on jest maly:szok::szok::szok:. bylismy nim w Angli i jechalismy jak Rumuni zapakowani po brzegi:-D:-D
bardzo fajnie mi sie nim jezdzi, choc na poczatku balam sie, ze bedzie za duzy i sie nie zmieszcze na drodze:-D:-D:szok:

oby wam sie dobrze sprawowal!!!

Mebelki w kuchni super ach jestem zachwycona w końcu mam ludzką kuchnie, zaraz jeszcze wnosimy lodówkę a ta już jest przy najmniej dla mnie jak marzenie brakuje kruszarki do lodu;-):-D i netu żeby gotując móc z Wami pisać:-D;-) ale za nim koniec nastąpi to może w sobotę także pochwalę się dopiero w przyszłym tygodniu jak już sobie wysprzątam:tak:

super uczucie, prawda? ja sobie przypominam, jak sie wprowadzalismy! alez byla szczesliwa widzac piekna kuchnie, pokoje....

Hruda - to jutro tuning :-D Jak ja Ci zazdroszczę... Ja to tylko przegląd podwozia. Do gina jutro idę.

Agulka - autko bardzo fajne, i na gaz i combi. i czerwoniutkie, to nie zauroczymy :-)

Tygrysku - no no... mąż bedzie zadowolony :happy: i zazdrosny.

Anetasa - liczę na fotki nowej kuchni na zamkniętym :happy2:

Zaraz sobie ubezpieczę autko w mBanku i potem zagłębiam się w poszukiwaniu świątecznych przepisów.

hej co do mandatów to ja odebrałam w tamtym tygodniu polecony ze skarbówki że zajmuja B pobory na kwote 220 zika własnie za mandat zarobiony w ........... sierpniu tego roku......... to się nazwywa ekspresowa wpłata, hehhehehe
B będzie jednak dziś i jusz jest blisko domu będzie za jakies 40 minutek hehhehe, a co do łaszków to niech będzie zazdrosny mi to na rękę i uwielbiam teskty w pracy o jejku jak ty ładnie wyglądasz, ale ty cos wogóle jesz jakt y tego dokonałas
a ja na to że nie wiem i że tak niechcący hheh ale to miłe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry