30Agulka
Wrześniowe mamy'07
ale była wyjątkowa okazja, dzieki;-);-);-)lecę skończyć kuchnie,bo wczoraj zrobiłam połowę,a później rozpiłam się![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale była wyjątkowa okazja, dzieki;-);-);-)lecę skończyć kuchnie,bo wczoraj zrobiłam połowę,a później rozpiłam się![]()
;-)
Carioca zdjęcia będą napewno bo taka za mnie chwalipięta
że napewno się pochwalę ale w przyszłym tygodniu bo co Wam syf pokazywać będę
powiem Wam tylko że Tuśka zasnęła w swoim domku prze 20 a my się wciąż tłuczemy a ona śpi jak zabita i mówcie co chcecie ale wszędzie dobrze ale w domu najlepiej
DOBRANOC KOLOROWYCH SNÓW I DO JUTRA
Jak miło to powiedzieć po takiej przewrwie.

;-)
- musze go sprzedac hehe) a jutro reszta:-)
Ale coz, tak to jest jak sie lubi len
J ma w nosie wypieki - woli devolaje i strogonova - wiec tylko ja i Stas bedziemy na nie ostrzyc zeby....a potem dupsko sie nie zmiesci niezakupiona jeszcze sexowna kiecke na sylwka
a sylwetka Staska bedzie sluzyla jako przestroga na centylowych pomiarach
;-)

Alez macie power
:-)
a ja tez przez ladnych kilka lat szalalam z przygotowaniami przed przyjazdem meza, ale od dwoch lat to jego rola:-):-):-)
grrrrr:-) No to sie bedzie dzialo w sypialni. A tak arpopos to masz jakis przepis na dziewczynke, bo jak tylko mezulek wroci to zaczynamy powazne staranka
Ostatnio poprzywosil jakies dobre rady od filipinczykow, ale jakos nie przypadly mi do gustu
;-)