reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

justyna800717 a co to za rurki wcina? Nie wiem o jakie teletubisie chodzi, ale jak tv to po prostu wylacz, bo moze bajka go za bardzo nakreca. A to najgorsze przed snem, bo jak sie rozbuja to bedzie ciezko...niestety tez to kiedys przerabialam. Tyle ze Tyma tak nakrecala kapiel, ale teraz juz ladnie sam zasypia

reklama
Justyna - tam zabrzmialo..nowe czasy nastaly - wywrotne - to laski na wodke sie umawiaja hehe :-D:-pi to wirtualnie!
Hruda no zesz Ty, na bostwo sie robisz widze:-) A u fryzjera to zmieniasz fryzure czy tylko odswiezenie? Bo ja ciagle poszukuje jakiegos dobrego o moze takowego znasz? Mi sie marzy takie jakies lekko extrawaganckie obciecie, moze z asymetria, albo jakas dzika grzywka, albo taki troche dluzszy punk....Ale jak juz siedze na fotelu to nigdy nie potrafie tego porzadnie wytlumaczyc, a fryzjerzy jakos slabo zalapuja o co chodzi i w ostatniej chwili rezygnuje:baffled: a ja tez przez ladnych kilka lat szalalam z przygotowaniami przed przyjazdem meza, ale od dwoch lat to jego rola:-):-):-)
Jak juz tu wielkokrotnie pisalam nie wierze ze znajde dobrego fryzjera. DOBREGO:tak: znaczy z pomyslem, lotnego, doksztalconego. Zmieniam ich jak rekawiczki - mistrzowie, geje, osiedlowi, trendowi, dojrzali, mlodziki itp - i lipa! Zawsze zaczynam dluugim monologiem co, jak i po co...a i tak nie zawsze to przynosi rezulaty:baffled:.
A co do szykowania sie przed powrotem meza...to taki pretekst zeby zrobic sobie niecodzienna przyjemnosc no i mus( bo ostatnio u fryca bylam sierpniu:zawstydzona/y::szok:)...a zreszta lubie sie pindrowac - takie zboczenie zawodowe:-p:-)

Zmartwilam sie wiadomoscia o Kubusiu Atru..:-(oj zeby wszytsko bylo ok. Trzymam kciukasy za chlopaka..i za Atru z Tymkiem. Zdrowka!!!!

Ostatnia edycja:
Justyna niestety dokladnie tak jak Asi:-(
Hruda doskonale Cie rzumiem to byl taki skrot myslowy, sama marze zeby miec taki wolny dzien tylko dla siebie...no dobra, przyznam sie, po prostu zazdroszcze:zawstydzona/y::tak:

O wlasnie mi sie przypomnialo, a mialam zapytac juz dwa dni temu...wiem ze naprodukowalyscie nowych watkow ale pewnie zanim znajde odpowiedni to zasne...:-( Jakich past uzywacie dla maluszkow?:confused:

justyna800717 a co to za rurki wcina? Nie wiem o jakie teletubisie chodzi, ale jak tv to po prostu wylacz, bo moze bajka go za bardzo nakreca. A to najgorsze przed snem, bo jak sie rozbuja to bedzie ciezko...niestety tez to kiedys przerabialam. Tyle ze Tyma tak nakrecala kapiel, ale teraz juz ladnie sam zasypia
Takie suche rurki,a Teletubisie ogląda,bo specjalnie je włączyłam. Żeby nie wył,bo glow mi pęka i spać nie chce. Mam dość:wściekła/y::wściekła/y: wiem, mało wychowawcze:zawstydzona/y:

O wlasnie mi sie przypomnialo, a mialam zapytac juz dwa dni temu...wiem ze naprodukowalyscie nowych watkow ale pewnie zanim znajde odpowiedni to zasne...:-( Jakich past uzywacie dla maluszkow?:confused:
ja ostatnio kupiłam Elmex

Szukamy fryzjera mistrza,bo napatrzyłyśmy się na jakichś mistrzów i chcemy żeby zrobił ciach ciach i jesteśmy piękne jak boginie, włosy cudne bez układania, kolor idealny. A tu każdy jeden lipny.

Ostatnia edycja:
Ja zmykam, spać mi się chce i jutro rano znowu do pracy mam tylko jeszcze jedną prośbę do Asiek usuń profil wrześniowe mamy na NK no chyba że dziewczyny chcą żeby jeszcze był to wykasuj proszę zdjęcie Igorka pozdrawiam

reklama
B wczoraj o 21 dijechał
no racja działo się działo
dzieci są u mamy spały tam i strasznie za nimi tęsknie, ale dobrze czasem tak nie miec rozbujników, mama mówi że Wiki nic a nic się nie słucha ucieka jej na schody, do pokoju do któego zazwyczaj nie pozwala wnukom, rusza bibeloty typu kryształy jakies siweczniki i patrzy co babi na to w domu tez dlatego ja mam wszystko poupychane gdzies na wyzszym poziomie chociaz powoli ją ucze że nie wolno,
wczora od dawien dawna napiłąm się winka , jedno z moich ulubionych tokaji iałe półsłodkie i cos sie zbieram na zakupy marketowe dzis tylko musze B przekabacic na to jeszcze

Do góry