Carioca77
BeBonka
Tygrysku po tych zakupach to taka rasowa Tygrysica widziegrrrrr:-) No to sie bedzie dzialo w sypialni. A tak arpopos to masz jakis przepis na dziewczynke, bo jak tylko mezulek wroci to zaczynamy powazne staranka
Ostatnio poprzywosil jakies dobre rady od filipinczykow, ale jakos nie przypadly mi do gustu
;-)
![]()
Dawaj te rady. kiedys w BBC był program o robieniu dzieci i mowili, ze jak facet prauje na wysokosciach (w wiezowcu, jest lotnikiem, itp) to na ogół ma dziewczynke. No i jak się przytula max dwa dni przed owulacją to tez niby wieksze szanse na dziewczynke, bo plemniory z dziewczynkami dłużej przeżywają, za to są wolniejsze. A jak tak patrzę na wykresy dziewczyn z 28 dni, ktore urodzily dziewczynki, to widze ze nie ma zadnej reguly. Ja to tak marzę o dziewczynce, ale jakoś czuję że jest mi pisane być mamą dwóch budrysów. Ale wazne zeby zdziałać drugie dziecko i zeby bylo zdrowe

Ten śpiworek udało mi się odcieplić neco i ładnie wyszło. Trochę dlugi ten śpiworek i Staasiu się w nim plącze, ale cieplutko w nim bez kołderki.
A wogóle to dzien dobry Bebony! Idę dziś do gina i przeżywam jak dziewica. I jakoś zawsze sie martwie czy wszystko ok, jakos mam złe przeczucia. Jak tak napiszę, że mam złe przeczucia, to może odczynię czar i będzie wszystko ok?
;-)
) w podobnym zawodzie i nie wyobrazam sobie np przed makijazem nie zapytac co klientka lubi, czego oczekuje, jak sie zwykle maluje, ile ma na to czasu itp A nie napacykoac po standrdzie.