reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ten pałąk bardzo fajny. W zasadzie można go wszędzie przyczepić. Jestem grzesznicą. Zżarłam S całe Toffifee:zawstydzona/y: No nie mogłam się powstrzymać. Na @ tak mnie sadzi na słodkie kupne,że szok.
Najchętniej robiłabym nic,ale prasowanie mam i podłogi powinnam umyć póki demolka śpi. Na jutro zapowiedziała się kuzynka S z mężem,a mi się tak nie chce...głupio mi było odmówić. Może nie posiedzą długo.
U nas we wsi powstał pomysł zorganizowania sylwestra. Do 19 sa zapisy, tylko najpierw zapisy,a później organizacja. czyli dogadanie się co i jak. nawet poszłabym, poznałabym tych wsioków;-) sorki za określenie,ale niektórzy to naprawdę wsiowi ludzie. Tylko nie pasi mi zostawienie małego u teściów. Tym bardziej,że będzie szwagierka z Mikołajem.

No Justyna ja po swoich ostatnich doświadczeniach na Twoim miejscu nie dawałabym Matiego na sylwka do teściowej. A swoją drogą to ten wasz Mikołaj przypiomina mi kogoś tylko kilka lat później;-) choć obawiam się że w tym moim rodzinnym przyapdku będzie znacznie gorzej:dry:

Nie sądzę żeby ktoś się tym zajął przeciez to tylko dziecko:-p a niech im wejdzie na głowy a ja będę stałą z boku i wiem że perfidnie to brzmi ale cieszyła się w duchu:tak:

Ten pałąk bardzo fajny. W zasadzie można go wszędzie przyczepić. Jestem grzesznicą. Zżarłam S całe Toffifee:zawstydzona/y: No nie mogłam się powstrzymać. Na @ tak mnie sadzi na słodkie kupne,że szok.
Najchętniej robiłabym nic,ale prasowanie mam i podłogi powinnam umyć póki demolka śpi. Na jutro zapowiedziała się kuzynka S z mężem,a mi się tak nie chce...głupio mi było odmówić. Może nie posiedzą długo.
U nas we wsi powstał pomysł zorganizowania sylwestra. Do 19 sa zapisy, tylko najpierw zapisy,a później organizacja. czyli dogadanie się co i jak. nawet poszłabym, poznałabym tych wsioków;-) sorki za określenie,ale niektórzy to naprawdę wsiowi ludzie. Tylko nie pasi mi zostawienie małego u teściów. Tym bardziej,że będzie szwagierka z Mikołajem.

anetasa mi obydwa sie podobaja.:tak::tak:

Justyna
to jest jedna noc w roku, jak masz mozliwość to się rozerwij

No to proszę:
KRÓLICZEK BIBI MÓWIĄCY PO POLSKU, GRA, ŚWIECI (503003144) - Aukcje internetowe Allegro
albo jakiś łuk do wózka czy fotelika np:
MAMTU PAŁĄK/ŁUK+ZABAWKI-DO WOZKA/KOJCA/FOTELIKA (502026031) - Aukcje internetowe Allegro
Albo może jakąś pozytywkę pluszaka którego można zawiesić w wózku łóżeczku czy gdziekolweik dziecko sobie leży. Wiesz co mam na myśli?

super poszukam w sklepie czegos podobnego i papa bo za 15 minut kończę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry