reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie sądzę żeby ktoś się tym zajął przeciez to tylko dziecko:-p a niech im wejdzie na głowy a ja będę stałą z boku i wiem że perfidnie to brzmi ale cieszyła się w duchu:tak:
Kochana w jakim duchu? Ja to jestem perfidna:-p bo nie omieszkałabym komentować.
A z sylwkiem to chyba sobie właśnie z tego powodu odpuszczę,a moi idą na zabawę. Może skorzystamy z zaproszenia kuzyna S i pojedziemy na sylwestrową parapetówę z Mateuszem

reklama
Nie wiem co dzis jest.
Ugotowałam zupy na dwa dni, by jutro sobie głowy tym nie zawracać, a tu dno w garze widać.:szok::szok::szok: Kluski też zniknęły a Adaś domagał sie jeszcze a tu nie ma.
GŁODOMORY:-D:-D:-D

Witam wieczorkiem, zameldować że u gina wszystko ok :-) Co do tych testow co mi wyszly niby pozytywne, a krwi nie bylo sladu ciazy - to testy sie rąbneły, coś musialo byc w siuskach co uaktywnilo te kreski. Ale tylko wynik z krwi jest wiarygodny i nie bylo ciąży. I ze ponoć szefowi tego mojego gina tez wyszedł pozytywny, ale juz nie pytalam po cholere se testy robił :rofl2: Facet z fantazją.

Carioca myślami Cię ściągnęłam ;-) bo właśnie zastanawiałam się jak tam Twoja wizyta i czemu nie meldujesz:tak: a swoją droga fajny gościu pracuje w fachu to chce wiedzieć wszystko nawet jak się test robi a może zgarnie tą kasę co jest przeznaczona dla pierwszego mężczyzny który urodzi dziecko;-):-D pewnie się zdziwił jak zobaczył 2 kreseczki:-D

reklama
To straszliwe olbrzymy, ze straszliwego Wachocka:szok::rofl2::-D:-D:-D
Nonsesns, chanba ci, uwaga bede przemawial, idziemy powitac mieczakow:-p
No po prostu krol Julian powala mnie za kazdym razem na kolana, uwielbiam Madagaskar, jakby co to wlasnie leci na tvn:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry