donkat
Fanka BB :)
witam!!
u nas dzin an niebie i wmoim serduchu sloneczko:-)
wczorajsze nerwy tak samo szybko jak przyszly, tak i poszly i oby jnie wracaly;-)
wietrze posciel, bo bede dzis zmieniac na swiezutka swiateczna:-)
juz bylysmy na dworku, teraz mala spi
oj, te charakterki naszych maluchow czasem sa nieznosne
dasz rade! @ bedzie niebolesna, S w domu ci pomoze, zajmie sie malym i fajnie spedzice razem ten czas i swieta!:-) trezba w to wierzyc
uuu, niewesolo.
ja slyszalam, ze lambie moga sie brac zcytrusow, a najbardzije bananow
ja mialam "jezyk niemowlaka" i oprocz rad o spaniu to tam nic ciekawego nie bylo. a dla dwulatkow jest lepiej opisane jak z nimi postepowac? warto sie zaopatrzec w taka knige?
oj, raczej przez twoj nastroj. ja mialam tak wczoraj. a p[otem jak mi minelo to i julitka jaks grzeczniejsza sie zrobila
po pierwsze nasz zly humor sie dzieciom udzuiela, a po drugie my wnerwach inaczej odbieramy ich zachowanie
:-(
u nas dzin an niebie i wmoim serduchu sloneczko:-)
wczorajsze nerwy tak samo szybko jak przyszly, tak i poszly i oby jnie wracaly;-)
wietrze posciel, bo bede dzis zmieniac na swiezutka swiateczna:-)
juz bylysmy na dworku, teraz mala spi

Miałam zajrzeć wcześniej,ale mój syn mi zabronił. Łóżeczko parzyło go. Jak siedziałam przy łóżeczku to było w miarę. A najgorsze to to,że wcale nie ryczał ze zmęczenia,czy bólu,bo jak osiągnął to co chciał to był brykaty. Koniec końców skończyło się na wielkiej histerii i rzyganiu. Na szczęście w kuchni i poprawił w łazience. I teraz smacznie śpi. Chyba musiał oczyścić sobie aurę. Ja pierdziu co za charakterek mi rośnie. Jak cały tydzień taki będzie + @ i perspektywa S przez cały przyszły tydzien w domu to świąt nie doczekam![]()
oj, te charakterki naszych maluchow czasem sa nieznosne

dasz rade! @ bedzie niebolesna, S w domu ci pomoze, zajmie sie malym i fajnie spedzice razem ten czas i swieta!:-) trezba w to wierzyc

Witam się na moment. Nie wiem czy Wam pisałam kiedyś że Bartkowi kał daję do badania czy nie ma robaków.Wczoraj odebrałam wyniki i moje potwierdzenia i przeczucia co do lambii się potwierdziłyStąd te nocne i ranne bawienia się ,płacz w nocy i ranem
Całkiem możliwe że i stąd ten jego katar ropny ciągle nawraca,choć lekarka uparła się że nie od tego a ja na internecie znalazłam gdzie pisze że niektóre choroby nawracają i lekarze myślą że to alergia czy coś
Zdziwiła się skąd mogłam sama się domyśleć i poprosić o skierowanie. A mi dziewczyna z czerwcówek podpowiedziała żebym zrobiła te badania bo jej dzieci to miały a jednak razem się bawiły
Podobno teraz wszyscy będziemy musieli się leczyć
Teraz Olki wymaz zanoszę i po tygodniu będziemy wiedzieć czy to nie ona czasem z przedszkola przyniosła :-(
Może choróbska pójdą wtedy precz![]()
uuu, niewesolo.
ja slyszalam, ze lambie moga sie brac zcytrusow, a najbardzije bananow

JA tez ją mam i własnie zabieram się za czytanie właśnie to znaczy wieczorami:-)
ja mialam "jezyk niemowlaka" i oprocz rad o spaniu to tam nic ciekawego nie bylo. a dla dwulatkow jest lepiej opisane jak z nimi postepowac? warto sie zaopatrzec w taka knige?
I nie wiem czy przez to choróbsko czy mały wyczuwa mój nastrój ale dzisiaj mi takie jazdy robił ,zeteraz łaskawie grzecznie śpi- zobaczymy jak długo.
oj, raczej przez twoj nastroj. ja mialam tak wczoraj. a p[otem jak mi minelo to i julitka jaks grzeczniejsza sie zrobila

po pierwsze nasz zly humor sie dzieciom udzuiela, a po drugie my wnerwach inaczej odbieramy ich zachowanie
:-(
Zdziwiła się skąd mogłam sama się domyśleć i poprosić o skierowanie. A mi dziewczyna z czerwcówek podpowiedziała żebym zrobiła te badania bo jej dzieci to miały a jednak razem się bawiły
Podobno teraz wszyscy będziemy musieli się leczyć
Teraz Olki wymaz zanoszę i po tygodniu będziemy wiedzieć czy to nie ona czasem z przedszkola przyniosła :-(