donkat
Fanka BB :)
to ja zmienie bo mały mi spi;-)

Jak wróciłam z miasta to mały miał znowu 39jutro przejedziemy się do lekarza,bo zaczyna kaszleć i tak zaplacze, może gardło go boli? Niech spojrzy na niego nasza genialna pani doktor.
Kupiłam do końca prezenty, mamie zestaw kremów,bo chciała i bratu termos. Oj jeszcze szwagierce jakaś drobnostka została,ale już nie miałam siły chodzić,bo ludzi tyle,że szok![]()
mały zjadł obiad i gorączka spadła,bo szaleje
oby spadla i nie wracala, akyyysz!

Czesc Babony
Moj J sie chyba zadomowil...pojechal umyc auto bo osiedlowe ptaki z parkingu uwziely sie na moj czarny pojazd..wszytskie inne czyste tylko moj..obsrany
Poza tym dostalam kilka suvenirov- J kupil mi na mikolaja perfumy nie widzac ze to moj od dawna poszukiwany okaz - AmorAmor EloxirPassion.:-)
A Stas procz zabawek dosatal wypasna kurtke skorzna na wiosne...bedziem sie lansowac heheh
Dobrze byc RAZEM:-)
oj, hrudzia, te twe slowa zadowolenia, to miod na moje serce. uwielbiam czytac, jak ktos jest sczesliwy:-)
:-)oby tak wam sie ukladalo jak najdluzej i slonko goscilo jak najczesciej
juz sie nie mopge doczekac widoku Stasia-uwodzicielea w skorze

i sprzedala by mi go za 200 stówki z przesylką ale szczerze mi go odradzala bo ciężki a zaś kumpela która też miala te graco dla dwóje dzieci mi go poleca bo sama byla z niego zadowolona i teraz jestem już w kropce niewiem co robićno i jeszczę muszę też kupić łużeczko turystyczne bo te co mamy na dole jest od D kuzynki która na dniach może rodzić
monia, a msz mozliwosc przetestowanai ten wozek na zywo? np w jakims sklepie? tak bedzie chyba najlepiej.
ja czasami zaluje ze teraz nie mam lozeczka turystycznego, bo jak spimy we 3 u mamy, to julitka sie rozpuszcza podczas usypianai i w domu cuduje. a po 2-gie to w tym drewnianym tak sie obija, ze szok!
jutro przejedziemy się do lekarza,bo zaczyna kaszleć i tak zaplacze, może gardło go boli? Niech spojrzy na niego nasza genialna pani doktor.

- napisz Ty do mnie, jakie chcesz i za ile.
ręce ciągnę po ziemi i plecy mi pękły. Krótko i zwięźle, zjebana jestem jak koń po westernie. Jak nie umrę to do jutra. Gorączki nie ma. Chociaż coś na +