justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
To chyba podjadę do mojego kolegi aptekarza. Jakos jemu bardziej wierzę niż tej naszej szałowej lekarce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba podjadę do mojego kolegi aptekarza. Jakos jemu bardziej wierzę niż tej naszej szałowej lekarce

za 450z~ł. hihihihihi, bili sie o tego starego trupa. Nawet takiego meila dostalam, cyt: 

My jesteśmy zadowoleni, bo nie musimy go zlomować

Od rana jadę na 2 ibupromach max, młody powinien spać,ale jakoś nie ma natchnienia na samotne spanie. Trudno niech ryczy jak mu się podoba, w dzień to zniosę. Zamoczyłam firany, umyłam okno w kuchni, rosołek się gotuje i muszę ubrać tą małą zarazę w czapkę i bluzę i umyję okno w pokoju,bo chyba nie doczekam się na spanie![]()

agulka, niezle. szkoda ze nie kupili auta do tego filmu, byloby slawne
a jak sie jezdzi palio? fajnie?
), może by fajnie wyleciało w powietrze;-)

justyna- my na taki kaszelek dostalismy kiedys syrop prawoslazowy. piotrus pil bez problemu.