donkat
Fanka BB :)
witam z rana poluidniowego!!!

a tu ruch ostatnio jak u Anetasy w pensjonacie

po poludniu lece dzis na spowiedz, bo juz ostatni dzwonek,a nasze rekolekcje przegapilam
najbardziej wkurzajace jest to, ze dlugi czas trenowania pewnych rzeczy moze pojsc w niepamiec w bardzo krotkim czasie, no i ....od nowa Polska Ludowa
super, ze jescze wsrod zywych!!
oby @ dala ci troche spokoju z bolami, a Mateuszek tez sie przyczynil do sumiechu na maminej buzi
:-)

a tu ruch ostatnio jak u Anetasy w pensjonacie

po poludniu lece dzis na spowiedz, bo juz ostatni dzwonek,a nasze rekolekcje przegapilam

jak tylko wyjdą zęby to będę bezlitosną matką sadystko i sprowadzę mojego syna na ziemię,bo niestety pozbadł mnie jak cholera i w diabły poszły wszystkie moje zasady i przeszło rok szkoleniaręce ciągnę po ziemi i plecy mi pękły. Krótko i zwięźle, zjebana jestem jak koń po westernie. Jak nie umrę to do jutra. Gorączki nie ma. Chociaż coś na +
najbardziej wkurzajace jest to, ze dlugi czas trenowania pewnych rzeczy moze pojsc w niepamiec w bardzo krotkim czasie, no i ....od nowa Polska Ludowa

Dzień dobry? Dożyłam,ale czuje się fatalnie z @, wszystko mnie boli potwornie. Mały jeszcze śpi. O 8 miał 38,5,ale w nocy ok.
super, ze jescze wsrod zywych!!
oby @ dala ci troche spokoju z bolami, a Mateuszek tez sie przyczynil do sumiechu na maminej buzi
:-)
ręce ciągnę po ziemi i plecy mi pękły. Krótko i zwięźle, zjebana jestem jak koń po westernie. Jak nie umrę to do jutra. Gorączki nie ma. Chociaż coś na +