reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam z rana poluidniowego!!!:-D:-D:-D

a tu ruch ostatnio jak u Anetasy w pensjonacie:-D:-D:-D

po poludniu lece dzis na spowiedz, bo juz ostatni dzwonek,a nasze rekolekcje przegapilam:zawstydzona/y:

jak tylko wyjdą zęby to będę bezlitosną matką sadystko i sprowadzę mojego syna na ziemię,bo niestety pozbadł mnie jak cholera i w diabły poszły wszystkie moje zasady i przeszło rok szkolenia:wściekła/y: ręce ciągnę po ziemi i plecy mi pękły. Krótko i zwięźle, zjebana jestem jak koń po westernie. Jak nie umrę to do jutra. Gorączki nie ma. Chociaż coś na +

najbardziej wkurzajace jest to, ze dlugi czas trenowania pewnych rzeczy moze pojsc w niepamiec w bardzo krotkim czasie, no i ....od nowa Polska Ludowa:crazy:

Dzień dobry? Dożyłam,ale czuje się fatalnie z @, wszystko mnie boli potwornie. Mały jeszcze śpi. O 8 miał 38,5,ale w nocy ok.

super, ze jescze wsrod zywych!!
oby @ dala ci troche spokoju z bolami, a Mateuszek tez sie przyczynil do sumiechu na maminej buzi:tak::-)

reklama
po poludniu lece dzis na spowiedz, bo juz ostatni dzwonek,a nasze rekolekcje przegapilam:zawstydzona/y:
kurde też bym musiala iść bo święta tuż tuż:tak:
monia, ale mati wyrosl!! dawno nie widzialam jego zdjecia! sliczny przystojniak!!:tak::-)
macie kafelki w sypialni?
dzięki a zdjęcie jest zrobione na dole w salonie i to są kafelki na calym dole mamy kafelki i ogrzewanie podlogowe a te lóżeczko za Mateuszkiem to te które musimy oddać a w zamian będzie tam stalo nowe turystyczne:-)

my byliśmy dziś u lekarza i przepisal malemu Nasivin i Flegamine w kropelkach też wlaśnie ma ten kaszel taki od kataru

reklama
Do góry