reklama

Wrześniówkowe mamy

Witajcie zapracowane przedświątecznie Bebonki:-)
No co za pech, jak tylko robię come back na forum to odrazu w domu jakaś zaraza....:-(
Ja tylko na sekundę, bo u nas generalnie choróbska się szerzą, młody w zeszłą sobotę obudził się z przedpołudniowej drzemki z 38,6, w niedzielę było 40,6, a potem 39,4 i tak pięć dni...myślałam że umrę ze strachu, ale widziało go trzech lekarzy i o dziwo żaden konkretnie nie wiedział skąd taka gorączka bo nie było żadnych innych objawów oprócz małego kaszelku, oskrzela czysto, płuca też, gardło minimalnie zaczerwienione więc wskazania do antybiotyku nie było i tylko leczenie objawowe czyli wapno, fenistil, tantum verde...same pierdoły no i oczywiście czopasy na gorączkę. Całe szczęście od dwóch dni gorączka poszła precz, ale niestety wylazły oskrzela i zalega tam śluz więc kurujemy się wykrztuśnymi, inhalacjami z soli i mam nadzieję, że za kilka dni będzie po męczarniach. Jedyny plus, że obyło się bez antybiotyku, ale ile nażarłam się nerwów i strachu.....:wściekła/y: Że nie wspomnę o przespanych może 9 godzinach przez cały tydzień...
Przepraszam, ze nie nadrabiam co tam u Was przez te kilka dni się podziało, ale dzisiaj mam nadzieję już normalnie będę mogła pospać. A życzonka świąteczne jeszcze na pewno wpadnę złożyć.
Miłęgo weekendu:-)

reklama
maraniko, nieciekawy mialas tydzien:no: oby kolejne dni byly dla was laskawsze:tak:

monia, w twoim chomiku byl kiedys Wilk i zajac i juz nie ma, wykasowalas?:-(
a jak moge zapisac film chomika na dysk? czy mozna tylko ogladac bezposrednio? P probuje jakos zapisac Rozmowy noca, ale mu sie nie udaje, a za salby mamy transfer, zeby ogladac od razu:-( a tak sie napalilam na ten filmik:zawstydzona/y:

widze, ze niewiele ma czas siasc na BB, ze mna wlacznie. Dzis robie juz farsz na pierogi ruskie,jutro bede je lepic i zamroze na srode.Roboty pelno. A M idzie w poniedzialek jeszcze do pracy, wiec mam jutro jutro i wtorek zeby wszystko porobic. Bedziemy sami w 3, ale i tak kupa roboty jest :-)

Witam. A ja właśnie nie mam nic do roboty:happy2: A i tak zmęczona jestem:baffled: Mimo że mam już męża w domu (na całe 2 tygodnie:-)) to i tak padam na pysk. Nie rozumiem tego:confused:

Witam się i ja z rana oczywiście z pracy. Wczoraj pomyłam wszystkie okna , poprałam firany i zasłony i wiecie co wstyd się przyznać ale jak by był skup kurzu to mogłabym nieźle zarobić sprzedając ten który był na moim lambrekinie:zawstydzona/y: pocieszam się że to po remoncie tak się na nim nazbierało.
Donkat u nas w pensjonacie nie organizujemy nic szczególnego na Święta tylko noclegi i na Święta jest jeszcze sporo wolnych pokoi większość gości przyjeżdża po Świętach i zostają do ponowym roku. A co do śniegu to posucha:no: w górach trochę leży ale też nie za wiele.

maraniko, nieciekawy mialas tydzien:no: oby kolejne dni byly dla was laskawsze:tak:

monia, w twoim chomiku byl kiedys Wilk i zajac i juz nie ma, wykasowalas?:-(
a jak moge zapisac film chomika na dysk? czy mozna tylko ogladac bezposrednio? P probuje jakos zapisac Rozmowy noca, ale mu sie nie udaje, a za salby mamy transfer, zeby ogladac od razu:-( a tak sie napalilam na ten filmik:zawstydzona/y:
Donkat ten wilk i zając napewno dalej tam jest bo nic nie kasowalam a żeby ściągnąć film na dysk to musisz mieć wykupiony dodatkowy transfer za chyba 2gb ja placilam 2,44 smsem. zaraz postaram się poszukać tego wilka i zająca i wlkeje ci link:tak:
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=monia_l&b=1
na pierwszej stronie w bajkach 3 pierwsze bajki to wilk i zając

Ostatnia edycja:
Witam sie.
Wczoraj kupilismy chionkę a że miejsca barak więc komputer poszedł wek.:szok: Ja własnie zmontowałam na chwilkę , bo mały spi i siedzę na podłodze z całym sprzętem.:tak::-D:-D Nałóg wygrał:tak::tak::tak:

Dzieciaki zachwycone kolorową choineczką. Maja ma ubaw, zbliżając nos do bombki, ma wtedy taki kulfoniasty:-D:-D:-D, hihihih, pamiętam jak ja tak robiłam za małolata.:happy2:

Dzieciaki lepiej, dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Mały ma katarzysko, ale na szczęście umie ładnie wydmuchiwać i mamy kłopot z głowy z glutami. I gorączkę miał nad ranem. Maja juz szaleje co oznacza, że wszystko wraca do normy. Dziś nie spalismy razem we czwórkę. ufffffff.:tak::-D:-D:-D

My dziś do Kościłka nie idziemy, bo zaczyna sie i u nas choróbsko, J kicha a ja ciągam nosem. :baffled::crazy::crazy:
Dzis handlowa niedziela więc zaraz skocze po jakies medykamenty.:confused:

Życzę zdrówka innym dzieciaczkom i rodzicom, a kysz choróbska.......:tak::tak::tak:

Na święta ma byc BIAŁO. Z jedej strony sie cieszę, bo uwielbiam białe święta a z drugiej NIE, bo mamy jechac ( ja) do teściowej a w taka pogode to ja nie lubie prowadzić, a w ogle jeździć. :no::no::no:

No i sie obudził, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 25 min spał.

Nie wiem kiedy tu zajrzę, na pewno w Święta mnie nie będzie , bo kopm został
wyparty przez choinkę:crazy::crazy::crazy::crazy:

Zdrówka jeszcze raz wszystkim życzę.

witam!!!

dzis jakas przemarznieta bylam. po pierwsze nie za bardzo sie wyspalam, a po drugie, to zmarzlam w kosciele, bo wialo po drodze jak cholera!

po obiadku bylismy u P chrzesnika z prezentem swiatecznym. taka wizyta z musu, bo nie za bardzo lubie jego mame:crazy: na szczescie julitka juz marudzila i chciala do domu, wiec sie zebralismy. a w domu dziecko ozylo tak, ze biegalal jak szlaona i piszczalal na caly glos:-D:-D

Witam. A ja właśnie nie mam nic do roboty:happy2: A i tak zmęczona jestem:baffled: Mimo że mam już męża w domu (na całe 2 tygodnie:-)) to i tak padam na pysk. Nie rozumiem tego:confused:

oooo, to nieladnie, ze nie masz duzo pracy, a nie zagladasz czesto na forum:-(:-(
a zmeczenie mozna wytlumaczyc pogoda, ja sobie wiele rzeczy nia tlumacze:rofl2:

Donkat ten wilk i zając napewno dalej tam jest bo nic nie kasowalam a żeby ściągnąć film na dysk to musisz mieć wykupiony dodatkowy transfer za chyba 2gb ja placilam 2,44 smsem. zaraz postaram się poszukać tego wilka i zająca i wlkeje ci link:tak:
Chomik monia_l
na pierwszej stronie w bajkach 3 pierwsze bajki to wilk i zając

dzieki monia.

Witam sie.
Wczoraj kupilismy chionkę a że miejsca barak więc komputer poszedł wek.:szok: Ja własnie zmontowałam na chwilkę , bo mały spi i siedzę na podłodze z całym sprzętem.:tak::-D:-D Nałóg wygrał:tak::tak::tak:

Dzieciaki zachwycone kolorową choineczką. Maja ma ubaw, zbliżając nos do bombki, ma wtedy taki kulfoniasty:-D:-D:-D, hihihih, pamiętam jak ja tak robiłam za małolata.:happy2:

Dzieciaki lepiej, dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Mały ma katarzysko, ale na szczęście umie ładnie wydmuchiwać i mamy kłopot z głowy z glutami. I gorączkę miał nad ranem. Maja juz szaleje co oznacza, że wszystko wraca do normy. Dziś nie spalismy razem we czwórkę. ufffffff.:tak::-D:-D:-D

My dziś do Kościłka nie idziemy, bo zaczyna sie i u nas choróbsko, J kicha a ja ciągam nosem. :baffled::crazy::crazy:
Dzis handlowa niedziela więc zaraz skocze po jakies medykamenty.:confused:

Życzę zdrówka innym dzieciaczkom i rodzicom, a kysz choróbska.......:tak::tak::tak:

Na święta ma byc BIAŁO. Z jedej strony sie cieszę, bo uwielbiam białe święta a z drugiej NIE, bo mamy jechac ( ja) do teściowej a w taka pogode to ja nie lubie prowadzić, a w ogle jeździć. :no::no::no:

No i sie obudził, wrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 25 min spał.

Nie wiem kiedy tu zajrzę, na pewno w Święta mnie nie będzie , bo kopm został
wyparty przez choinkę:crazy::crazy::crazy::crazy:

Zdrówka jeszcze raz wszystkim życzę.

agulka, po pierwsze to sie kupuje mala choinke, zeby sie zmiescila z komputerem:-D:-D:-Doj, niemyslaca BBona z ciebie:rofl2:

zachwyt choinka rozumiem, bo u nas jescze nie minal:szok:
a jak mala zobaczyla swiatelka na podworku, to o malo nie oszalala:-D:-D

fajnie, ze dzieciakom ciut lepiej, tylko zeby teraz was nie wzielo:no:

my w swieta tez jedziemy 70km i wolalabym, zeby nie bylo zasypane, ani slisko, lecz z drugiej strony caly urok w puszystym sniegu....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry