Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak przepracowalam 9miesięcy później macierzyński na 1 dziecko tzn. Olę następnie wychowawczy na Olęok 2 latprzerwalam bo znów macierzyński na 2 dziecko tj. na Mateuszka i znów wychowawczy ale już nie caly bo jakoś ok 1 rokuMonia ile pracowałaś przed zajściem w ciążę????
z jakim urlopemA co z urlopem???? Zapłacił Ci pracodawca? Wykorzystałaś go???
nic nie wykorzystywalam i nic nie dostalam zaplacone
z tego co pamiętam jeżeli w ciągu ostatnich 18 miesięcy przepracowałaś 365 (do stażu pracy wlicza się urlop wychowawczy ) to zasiłek Ci przysługuje ale nie mówię na 100% bo to nie moja działka

+ 1 dzień. Dobrze to pamiętam, bo kombinowałam, aby mnie ktoś zatrudnił , bo brakowało mi. I zostałam zatrudniona na 3 dni;-)

aby mi przysługiwał kuroń
w takich chwilach sociera do mnie że on chyba mnie jednak kocha
;-) Muszę się pochwalić że mojemu dziecku chyba te mrozy posłużyły drugą noc przespała calutką w swoim łóżeczku
a od kiedy szły jej pierwsze ząbki takie coś nie miało miejsca zawsze budziła się ok 4 a ja z wygodnictwa odrazu ją zabierałam do siebie żeby spać dalej
M się śmieje że to dlatego że i tak czuje mamusie bo właśnie od dwóch dni ja się budzę ok 2 bo pić mi się chce i jak ją widzę taką leżącą na kołdrze to przykrywam ją swoim polarowym szlafrokiem który zawsze jest obok łóżeczka więc może coś w tym jest że mnie czuje obok
tylko co to będzie jak będę chciała wyprać ten szlafrok

Miłego dnia!