justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nasze malutkie mieszkanko też mi się nie podoba. Ciężko jest umeblować kawalerkę,tzn. pokój tak aby był funkcjonalny. Nie chciałam dywanów,a babcie zrobiły mi dobrze,tzn. wnukowi i kupiły 2 takei małe dywaniki-chodniczki. Nie mamy nic na ścianach.
Qrwa młody siedzi w łóżeczku z nóżkami między szczebelkami, ryczy i wali głową o szczebelki
Qrwa młody siedzi w łóżeczku z nóżkami między szczebelkami, ryczy i wali głową o szczebelki

my niby mamy nowy domek ale nie dość że nie dokończony w srodku to jeszcze mamy duzo rzeczy starych
ale powtarzam sobie że nie od razu Kraków zbudowali więc im my powoi wolnymi kroczkami się dorobimy
teraz też nie dają mi spokoju
Mateusz chodzi i jęczy bo mu postawilam stól przed wejściem do kuchni i nie umi tam wejść i rozrabiać i teraz nie potrafi sobie znaleźć miejsca
) strzykawki od Mateusza antybiotyku i słomki od bidoniku
naszprycowałam je. Po fakcie wymyśliłam,że następnym razem lekko rozwalkuję ciasto i będę wycinała szklanką krążki i tak pędzie najprościej. Teraz wszystkośmierdzi olejem, bleee
ja mieszkałam 18 lat w mieszkanu 2 pokojowym ale 36m2 i wtedy było ciasno, w jednym pokoju z bratem