gagulec
wrześniowa mama 2007
Nio, ja w domciu i tak pokrótce:
Donkat, ja w ostatnich czasach złagodniałam i raczej jestem ugodowy typ i rzadko mi się zdarza wydrzeć gębę na kogoś obcego, ale baba po prostu przegięła pałę i jej się należało
Co do teścia- jest o tyle lepiej, ze już sam wstanie z łóżka poza tym zero pozytywnych zmian-maruda, upierdliwiec, leń i nie wiem czy będzie takie słowo pasowało w odniesieniu do starego pryka, ale się pieści jak małe dziecko. Na dokładkę teściowa na niego dmucha, huha a ten to bezczelnie to wykorzystuje i co chwile słychać: babko pić, babko siku, babko brzuch boli, babko to , babko siamto
A ona poklnie, nawyzywa i leci do niego.
Aru, kochana trzymajcie się dzielnie a my bedziemy mocno zaciskac kciuki żeby jak najszybciej wszystko mineło.
My mamy w planach pieska- najlepiej labradorka biszkoptowego -ale to dopiero jak bedzie własny kącik.
Donkat, ja w ostatnich czasach złagodniałam i raczej jestem ugodowy typ i rzadko mi się zdarza wydrzeć gębę na kogoś obcego, ale baba po prostu przegięła pałę i jej się należało
Co do teścia- jest o tyle lepiej, ze już sam wstanie z łóżka poza tym zero pozytywnych zmian-maruda, upierdliwiec, leń i nie wiem czy będzie takie słowo pasowało w odniesieniu do starego pryka, ale się pieści jak małe dziecko. Na dokładkę teściowa na niego dmucha, huha a ten to bezczelnie to wykorzystuje i co chwile słychać: babko pić, babko siku, babko brzuch boli, babko to , babko siamto
A ona poklnie, nawyzywa i leci do niego.
Aru, kochana trzymajcie się dzielnie a my bedziemy mocno zaciskac kciuki żeby jak najszybciej wszystko mineło.
My mamy w planach pieska- najlepiej labradorka biszkoptowego -ale to dopiero jak bedzie własny kącik.
a i zapomniałam się pochwalić że wreszcie postanowiłam zrobić porządek z tym moim super łączem i wczoraj zrezygnowałam z tego naszego super osiedlowego netu ale że okres wypowiedzenia wynosi 30dni to dopiero w kwietniu podłączą mi z Dialogu M wynalazł jakąś promocje 8MB za 85zł miesięcznie
więc wreszcie i ja będę mogła coś ściągać bo teraz to by chyba z 3 dni jeden film sie ściągał
nic nie dociera
Kuba również ma psiaka od początku, który kocha go nad życie i pozwala z sobą robić wszystko przez co są cyrki na dworze bo on chce podejść do innego psiaka i pewnie mu buzi dać
czułam że to chłopak i nikt mnie nie mógł przekonać, że pewnie się rozczaruje