Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie mam mowy o żadnym negatywiezalicytuje na 630, co?? tylko nie wystaw negatywa misiaczkowi 97 :-)
;-)dziękiJustyna u Nas podobnieKuba częściej sika w gacie lub na dywan niż do nocnika
nie wiem czy to takie śmieszne dla niego czy nie chce, aby nocnik grał
Ja już po umyćiu okiena pierdziu post. Pogoda świetna. Po drzemce wyruszamy do miasta zapłacić przekaz dla Agulki
dane do wysyłki będą w przelewie. Szkoda, że nie mam kasy na karcie bo zapłaciłabym przez internet i nie musiałabym nigdzie się ruszać
Moniu, a może upieczesz takie niekonwencjonalny tort w kształcie prostokata???? Moja mama zawsze taki piecze bo jest go więcej![]()
to samo wlaśnie powiedzial mi D przed chwilą przez telefonwitam i ja.
Monia kwadratowy tez może być tort, albo rogi obetniji będzie okrągły
![]()

U mnie też 20 osób obserwuje ale sie czja by zalicytaować KURTKA WIATRÓWKA NEXT Z DZIEWCZYNKĄ roz.98 (599195265) - Aukcje internetowe Allegro
a tu 6 osób Bluzki i koszulka firmowe 104-110 (599575385) - Aukcje internetowe Allegro
zalicytowalam tylko przypadkiem nie wysylajcieA najbardziej się czają na ta kurkę Harleya, na razie 1 zł:-wściekła/y:
![]()
monisia_l to mój nick z allegro