donkat
Fanka BB :)
U nas pod folią już 2 cm rzodkiewkę i sałatę widać

Gagulec, Julitka moze sobie podac reke z Damiankiem w kwestii "czystosci". codzien wraca do domu jak kominiarz

juz sie martwie, czy nastarcze prac ubranka jak tak dalej pojdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas pod folią już 2 cm rzodkiewkę i sałatę widać

juz sie martwie, czy nastarcze prac ubranka jak tak dalej pojdzie
Donkat Adas też większych obawów przy ząbkowaniu nie miał ale teraz ta choroba chyba tak na niego wpływa

siedzi mi nakolanach i kombinuje jak wpaść niby przypadkiem na klawiature 
nigdy nie miałaś nieprzyjemnego zdarzenia przez to, że działke macie dalej od domu???
wkurza mnie to strasznie bo wiem, że przez to chce osiągnąć swój cel. Nie chce aby nauczył się, ze wrzaskiem wszytsko osiągnie
trzymam się, ale to takie irytujące!!!!!
ale zaraz ide spac bo padam na pysk.
za to wieczorem padl jak piec zlotych 
oprocz burakow ze sloika, takich gotowych. myslicie, ze to moglo byc od tego?
i to okropnyoj, to Mati lobuz jest![]()

ja też nawet niewiem kiedy Mateuszowi te zęby wyszlyDonkat Adas też większych obawów przy ząbkowaniu nie miał ale teraz ta choroba chyba tak na niego wpływa
wlaśnie muszę jutro sprawdzić jego buźke może jest ich więcej a ja nawet niewiem
Ola ma urodzinki 6 tzn w poniedzialekale robimy w niedzielę bo tak jakoś bardziej nam pasujemonia, a kiedy Ola ma urodzinki? czemu nie masz suwaczkow dzieciw podpisie? nie wiem kiedy zlozyc jubilatce zyczenia![]()
a dlaczego niemam suwaczków ?sama niewiem

chyba piszeszo moim dzieckuKuba też jest ostatnio bardzo, ale to bardzo uparty i płaczliwy. Obojętnie co mu się powie, co się zrobi ryczy i wrzeszczywkurza mnie to strasznie bo wiem, że przez to chce osiągnąć swój cel. Nie chce aby nauczył się, ze wrzaskiem wszytsko osiągnie
trzymam się, ale to takie irytujące!!!!!
jak cos jest nie po jego myśli to zaraz kladzie sie na ziemi i ryczy
dobrej nocki BB-onki 
:-)no na occie :-( w domu zawsze gotuje sama i odkladam mu porcje zanim dodam octu ale wczoraj bylismy na obiedzie u tesciowejA te buraki nie były czasem na occie???
a ze ona idzie na latwizne to kupuje gotowe
no i moj piotrek zagorzaly fanatyk burakow chyba by sie wsciekl na amen gdyby nie dostal choc troche!no na occie :-( w domu zawsze gotuje sama i odkladam mu porcje zanim dodam octu ale wczoraj bylismy na obiedzie u tescioweja ze ona idzie na latwizne to kupuje gotowe
no i moj piotrek zagorzaly fanatyk burakow chyba by sie wsciekl na amen gdyby nie dostal choc troche!
moja mama po occie też ma wysypke
dlatego zapytałam.