reklama

Wrześniówkowe mamy

bylam dzisiaj z piotrusiem u lekarza bo wyskoczyla mu dziwna wysypka prawie na calym cialku. doktorka powiedziala, ze to na bank uczulenie ale on nic nowego nie zjadl :baffled: oprocz burakow ze sloika, takich gotowych. myslicie, ze to moglo byc od tego?
.

a nie zmienialas proszku albo plynu? julitke kiedys od tego zsypalo

Ja też zaraz padnę ze zmęczenia byłam dzisiaj w pracy a po pracy umyłam okna ,zmieniłam pościele , poodkurzałam , umyłam łazienkę i teraz nie wiem jak się nazywam a i jeszcze pranie muszę rozwiesić :-(:confused2::eek: dobrej nocki BB-onki
A i przeczytałam przed chwila wszystko co się działo na BB nałóg to paskudna rzecz:zawstydzona/y::-p:-)

nuska, wzorowa z ciebie pracownica, gospodyni i BB-ona:-Drozumiem twje zmeczenie, bo tez codziennie ledwo chodze:tak:

reklama
no wlasnie nie zmienilam proszku, mydla ani niczego innego...
kasiu- dzieki, uspokoilas mnie- najwyrazniej to ocet :tak: mam nadzieje, ze do jutra choc troche plam mu zniknie i przestanie swedziec.

teraz juz na serio dobranoc :tak:

nuska, wzorowa z ciebie pracownica, gospodyni i BB-ona:-Drozumiem twje zmeczenie, bo tez codziennie ledwo chodze:tak:

Donkat już prawie naciskałam krzyżyk by zamknąć stronkę bo już padam ale pomyślałam "zobaczę tylko czy ktoś jest" a tu takie docenienie mnie na sam koniec mojego pracowitego dnia;-):-p :-D:-D:-D:-D:-Ddziękuję

I dobranoc już naprawdę

poczytalam dalam znak życia więc idę dalej sprzątać ale jeszcze tu wrócę:-pno chyba że nie chcecie;-)

nie chcemy, zebys poszla sprzatac:no:

Donkat już prawie naciskałam krzyżyk by zamknąć stronkę bo już padam ale pomyślałam "zobaczę tylko czy ktoś jest" a tu takie docenienie mnie na sam koniec mojego pracowitego dnia;-):-p :-D:-D:-D:-D:-Ddziękuję

I dobranoc już naprawdę

do uslug:-):tak:

spokojnej nocki

wiecie co? jak wybieralam dzis dla niunki te slawne okularki, spineczki, gumeczki, kapelusiki, to mialam taka radoche, ze mam coreczke i moge ja stroic. :-)ze obie jestesmy kobietkami, mamy przez to tyle wspolnego
na chwile obecna nie widze siebie jako mamy chlopca:zawstydzona/y:nie umiem sie wcuc w zabawe dinozaurami:szok:robotami:szok:
choc moze i mnie to spotka-P mi grozi, ze sie psotara, zeby spotkalo:-D

pewnie zaraz sie posypia posty mam chlopcow w obronie ich plci-czekam:nerd:

reklama
Donkat, ja mam takie samo odczucie jak Ty, tyle, że odwrotnie, wiadomo:-D Najgorzej z ubrankami, jak oglądam ubranka dla dziewczynek (przy okazji;-)) to nic mi się nie podoba:sorry::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry