reklama

Wrześniówkowe mamy

No to i ja się przywitam :-D

Oglądam właśnie ITV :-p wczoraj jako zdesperowana mężatka wysłałam sms-a z zapytaniem o Nasz związek i odpowiedzieli mi na telefon :wściekła/y: niby odpowiada na ekranie na każdy sms oszuści!!!!!

Agulka gratulacje!!!!!

Donkat tak realnie patrząc na posuwające się prace potrwa to jeszcze ok roku :crazy: no niestety, ale mój chłop się nie rozerwie, a teściu woli zajmować się gołąbkami niż pomóc synowi w pracy nad własnym gniazdem.

No to i ja się pochwalę :zawstydzona/y::rofl2: Kuba biega sobie w obecności teściów a ja zero nerwów!!!!! Nie ochodzi mnie to!!!!! Zostałam uleczona z nienawiści!!!!! Co prawda lata za babcią krzycząc mama, ale to jest znak dla mnie że mnie bardzo kocha :-p:-p:-p

Co do prezentu na 18-tkę 100zł w zupełności wystarczy!!! Właśnie ile na ślub by się dało jakby tak na zwykłe urodzny obdarowywało się setkami :happy:

Justynka skoro nie masz ochoty na pójście na tą imprezke oznacza to, że będzie przednia zabawa :tak:

reklama
Donka my dajemy teraz 200, miały być 300,ale nie będę się wyrzucała,a później kasy zabraknie na chleb. I to jest taka bliska kuzynka.
Kasia i to jest podejście! Trzeba się ciszyć,że dziadkowie tak kochają wnuka i ,że on ich też,bo to świadczy o rodzicach. Gdybyś mówiła Kubusiowi w koncie,że babcia taka i owaka to mógłby mieć inne podejście do niej. Brawo!!

Donka my dajemy teraz 200, miały być 300,ale nie będę się wyrzucała,a później kasy zabraknie na chleb. I to jest taka bliska kuzynka.
Kasia i to jest podejście! Trzeba się ciszyć,że dziadkowie tak kochają wnuka i ,że on ich też,bo to świadczy o rodzicach. Gdybyś mówiła Kubusiowi w koncie,że babcia taka i owaka to mógłby mieć inne podejście do niej. Brawo!!

:-p:-p:-p A Ty myslisz, że co robiłam wcześniej :-p:-p:-p ale się zrefomowałam i już tego nie robię :tak:

No to i ja się pochwalę :zawstydzona/y::rofl2: Kuba biega sobie w obecności teściów a ja zero nerwów!!!!! Nie ochodzi mnie to!!!!! Zostałam uleczona z nienawiści!!!!! Co prawda lata za babcią krzycząc mama, ale to jest znak dla mnie że mnie bardzo kocha :-p:-p:-p

lloooolllll!!!!!!!!!swietnie!!!!! :-)duuuzy postep! oby tak dlaej! juz myslalam, ze mnie znienawidzisz za te ciagle rady i krytyke postepowania wobec tesciow, ale jednak widze, ze sie przydaly:sorry:

lloooolllll!!!!!!!!!swietnie!!!!! :-)duuuzy postep! oby tak dlaej! juz myslalam, ze mnie znienawidzisz za te ciagle rady i krytyke postepowania wobec tesciow, ale jednak widze, ze sie przydaly:sorry:

Ty adwokacie!!!!! :rofl2::rofl2: Ale serio bardzo mi pomogły te słowa krytyki :tak: bo widzę dużo plusów dla siebie :-p a co!!!! Po prostu widzę, że jak Kuba przebywa z dziadkami częsciej szuka mamy :laugh2:

Kasia i o to chodzi, mimo, że jest z innymi to i tak MAMUSIA jest the best. Gratuluję szkoda zdrowia aby szarpac sobie nerwy

Donkat z tą ceną 350-400zł na wesele to mnie zastrzeliłaś, my dajemy tak jak Justyna 200zł

Mieliśmy iśc na spacerek ale stwierdziłam, że zostanę z Wami, hihihi a tak na prawdę to nie opłaca mi się teraz wychodzić bo potem mały sie nie obudzi a na 14:30 mamy byc w przedszkolu. Córci obiecałam, że pójdziemy na plac zabaw zanim tatuś wyjdzie z pracy, plac jest 20 metrów od bramy więziennej.

Monia - zapytam dla formalności - odhaczyłaś sobie ulgę z racji wychowywania dzieci, tylko podatek Wasz jest mniejszy niż ulga? Bo przy dwójce dzieci to o ile się nie mylę ulga jest liczona dwa razy?
odhaczylam odhaczylam ale to i tak nic nie da bo mamy za malo podatku:wściekła/y::crazy:

Witam sie i ja.

Chwalę się, bo mam czym. Moje młodsze dziecko zaczęło lapiej sypiać tzn przesypiać całe noce bez budzenia. Od dwóch tyg nic w nocy nie je , kilka razy tylko dostał popic wody.

Oki lecę pranie powiesić i na spacerek
Gratulacje dla Adasia oby tak dalej:tak:

Donkat dla Julitki też gratulacje za ladne przespanie nocki no i oby juz tak zostalo:tak:
A Oli wakacje to nie są pierwsze:no:pierwszy raz byla na rzymusowych wakacjach u babci jak rodzilam Mateuszka to ona miala 2,5roku a w zeszlym roku to tez jeździla do babci na wakacje ale już nie na przymusowe:-pa wczoraj jak do niej dzwonilam to mi powiedziala że ona jutro nie przyjedzie tylko w czwartek a ja jej na to że dziś jest czwartek a ona mi odpowiedziala ale ten za tydzień:-Dcórka mi nie chce do domu wracać bo u babci wszystko może babcia wszystko kupi i nikt jej nic nie zabiera:rofl2:ale ja sie cieszę że lubi tam jeździć i z chęcią tam zostaje:tak:

Justyna jak nie chcesz iść na wesele to może ja pójdę za ciebie:-p:rofl2:
Hurdzia super że nastroje lepsze:-)
Kasia dobrze że już nie ma takiej nienawiści pomiędzy tobą a teściową a zoibaczysz jak się wyprowadzi to wasze relacje bedą jeszcze lepsze wiem to z doświadczenia tyle ze ni z teściową tylko z moją mamą:tak:

Siedzę i czekam na kuriera wczoraj wyslali wózek myślicie że dziś już będzie???

Kasia, jakby co, to jestem do uslug:-D:-D nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze wam razem lepiej:tak:

ej, no co wy. 200zl to u nas sie dawalo dawno temu. to na nasze wesele (5lat temu) srednio dawali 250-300zl.
hhhmmm, w takiej sytuacji, wolallalbym miec te 2 wesela w waszych regionach:-D:-D

Monia, to w koncu wozek zakupiony? juz problem z glowy:tak:

ja szukam jakichs weekendow w SPA dla mojej mamy. postanowilismy zrobic jej taki prezent na dzien Matki i 60-urodziny. tylko ze wiekszosc ofert jest nad morzem, a my chcemy gdzies blizej, zeby bylo latwiej z dowozem.

poza tym nie pochwaliam sie jaka wczoraj mielismy mila niespodzioanke. P odbieral szczepionke odczulajaca, ktora miala koszotwac 180zl. zamowil ja w styczniu. mialo to trwac 1-2 m-ce a przecignelo sie do 4, bo zmeiniali opakowanaia i takie tam. w zwiazku z tym jego recepta ulegla przedawnieniu nie z winy pacjenta. dlatego tez firma farmaceutyczna, zeby sie wywiazac ze zobowiazania "sprzedala" nam te szczepionke za...........:szok: 1 gr:szok::szok: czujecie? chyba tak tylko symbolicznie, zeby mozna bylo na kase nabic.

tylko ze P wczesniej kupil aerator/kultywator, wiec te zaoszczedzone 180zl poszly w niepamiec:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry