Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Ale ten co zdaje ostatki ten piękny i gładki ;-)
edit: doczytałam, że jednak zwrot i to ładny :-) Kasia a Ty gdzie się podziewasz??????? Jak tam Twój powrót na pocztę?????

R robi jak wiecie koło domu teściów. Rozkopał troszku ogródka, aby wodę podciągnąć i na ogród z małym nie wyjdę bo oszalałabym odciągając go ciągle od 1,5m dziury w ziemi
Miałam już iść spać bo jestem wydojona z sił, ale nałóg zwyciężył!!!
nie było co się cieszyć i podniecać za wczasu :-( tak więc dalej jestem bezrobotną i szczęśliwą mamą i wiecie co taki stan mógłby trwać nawet do czasu kiedy to Kubuś nie pójdzie do przedszkola
ciekawe co na to R.
wszystko zaczyna się układać!!!!
jednak spotkanie się udało mama idealna okazała się normalną
i super, że Twój Maciuś taki grzeczniutki!!!!
ALE aby z tego tylko Majki nie było bo na razie nie chce!!!!a ile macie pobranej zaliczki na podatek?? bo to od tego się bierzeno policzylam to jeszcze 2 razy i wyszlo że dostaniemy 760zl:-)
ale w zeszlym roku dostaliśmy więcej ciekawe dlaczego
![]()
a ile macie pobranej zaliczki na podatek?? bo to od tego się bierze
Ja oddawałam jakoś na początku marca, więc do czerwca mogę czekać
Donka w zupełności wystarczy.
U Was też tak zimno? Młodemu zaczęło cieknąć z noska. Zaczynamy terapię BioaronemC i Sanosvitem, nawet nie myłam go zbytnio
Tak u Nas tez bylo nieza ciekawie na szczescie slonko grzalo.lewy ctrl+Alt, chybaTak u Nas tez bylo nieza ciekawie na szczescie slonko grzalo.
Litera Y i Z poprzestawialy mi sie jak to naprawic???
w zeszlym roku bylam na macierzyńskim i stąd większy zwrot bo i większy zaliczek na podatek

a jutro podobno ma padać

to i tak mało mi się wydaje przy 2 dzieciJustyna już doszlam do tego dlaczego tak malow zeszlym roku bylam na macierzyńskim i stąd większy zwrot bo i większy zaliczek na podatek
u nas niby caly dzień slonko grzalo ale jak zawialo wiatrem to brrrrr...zimnoa jutro podobno ma padać
NO i jutro popoludniu wraca moja córunia z ,,wakacji":-):-):-)cieszę się bo się za nia stęsknilam![]()
chyba że cos źle policzylamto i tak mało mi się wydaje przy 2 dzieci
ale chyba nie bo my mamy maly ten podatek bo mojego jest 123zl a D 637zl