Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście zapomniałam zapytać o to miejsce, ale to i tak by nic nie dało, bo w rodzinie nie ma małych dzieci, więc poproszę w najbliższym czasie, żeby czegoś poszukali. A ta super mama okazała się nie taka superMajandra widzę że święta w Łodzi a podpytałaś o jakieś fajne miejsce w okolicy na nasze spotkaniei kto to jest super mama?
jak przeżyłaś to spotkanie? Acha i nie wierzę że Twój kochany i chyba najgrzeczniejszy na tym forum synek dał Ci popalić
;-):-)

To znajoma z oddziału patologii ciąży. A Maciuś znów jest taki jak poprzednio. Ufff
;-)Oczywiście zapomniałam zapytać o to miejsce, ale to i tak by nic nie dało, bo w rodzinie nie ma małych dzieci, więc poproszę w najbliższym czasie, żeby czegoś poszukali. A ta super mama okazała się nie taka superTo znajoma z oddziału patologii ciąży. A Maciuś znów jest taki jak poprzednio. Ufff
;-)
co do Maciusia to było pewne że w domu wszystko wróci do normy. Tuśka coprawda w obcych miejscach nie zachowuje się w inny sposób niż zwykle
ale jak ma spać gdzieś poza domem to zaczyna się cyrk

życzę , nie tylko dziś;-)

a my dzis dostaliśmy kasę z US, zaledwie 2971złSpadam szukać jakiegos programu do rozliczania pitow, czas na mojego![]()
:-):-):-)
a my dzis dostaliśmy kasę z US, zaledwie 2971zł:-):-):-)
Ja się nie rozliczam z mężem.