reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
podejrzewamy że wsadzili tyle do koperty bo D robil im ostatnio sciankę dzialową w kuchni i nic nie chcial za to wziąść ale to i tak nie fer:no:
mozesz byc pewna ze wlasnie dlatego

My mamy takiego bardzo dobrego znajomego, ktory jest swietnym mechanikiem samochodowym. Zawsze u niego robimy auta a on nigdy nie chce od nas pieniedzy. Nawet jak mu M kupi jakis dobry alkohol to nie bardzo chce to brac. Gdybysmy te wszystkie rzeczy robili u jakiegos innego mechanika to uzbieraloby sie w sumie kilka tysiecy. Postanowilismy wiec, ze wszystko wynagrodzimy mu w prezentach dla dziecka, ktore niedlugo sie urodzi. Za kazdym razem jak on nie bedzie chcial od nas pieniedzy to babelek dostanie jakis fajny prezent :-)

Witam Bbonki:-)
Chwalę się, bo mam czym. Moje młodsze dziecko zaczęło lapiej sypiać tzn przesypiać całe noce bez budzenia. Od dwóch tyg nic w nocy nie je , kilka razy tylko dostał popic wody.
Agulka super:tak:
Mnie dzisiaj Damian zaskoczył- wczoraj jak zasnął przed 20 tak szukał cycka około 4 rano, później o 5:50 i spał do 8:10:szok::szok::szok: Pierwszy raz się zdarzyło, żeby tak długo spał. Z drugiej strony miał prawo bo ostatnie dni są były bardzo intensywne i był już przemęczony chyba:eek:
Czesc i czolem

Humory lepsze nawet bardzo dobre...zraz ide robic zapieknake szpinakowa, potem spacrer dluugi bo J musi sie uczyc przed jutrejszymi testami w Wawie a wieczorem przybuwaja znajomi i grzanki trzeba przygotowac:-)
Oby były takie jak najdłużej:happy:
A jakie testy? (jeśli można spytać:sorry:)
Jak zwykle mniamniusie jedzonko:laugh2:

No to i ja się pochwalę :zawstydzona/y::rofl2: Kuba biega sobie w obecności teściów a ja zero nerwów!!!!! Nie ochodzi mnie to!!!!! Zostałam uleczona z nienawiści!!!!! Co prawda lata za babcią krzycząc mama, ale to jest znak dla mnie że mnie bardzo kocha :-p:-p:-p
Bravo:tak::tak:

Co do prezentu na 18-tkę 100zł w zupełności wystarczy!!!
Popieram.

poza tym nie pochwaliam sie jaka wczoraj mielismy mila niespodzioanke. P odbieral szczepionke odczulajaca, ktora miala koszotwac 180zl. zamowil ja w styczniu. mialo to trwac 1-2 m-ce a przecignelo sie do 4, bo zmeiniali opakowanaia i takie tam. w zwiazku z tym jego recepta ulegla przedawnieniu nie z winy pacjenta. dlatego tez firma farmaceutyczna, zeby sie wywiazac ze zobowiazania "sprzedala" nam te szczepionke za...........:szok: 1 gr:szok::szok: czujecie? chyba tak tylko symbolicznie, zeby mozna bylo na kase nabic.

tylko ze P wczesniej kupil aerator/kultywator, wiec te zaoszczedzone 180zl poszly w niepamiec:-D
Donkat, faktycznie udało sie Wam z tą szczepionką:tak:
U nas trawniczek aż sie prosi o taką kurację aeratorem:baffled:
Monia do wózka przyzwyczaisz się

Ale jestem podekstycowana!!!! Donkat mów mi tak jeszcze!!!!! Mów dziewczyno proszę!!!!! Ozłoce Cię!!!!

Kręciłam cukier na cukier puder :rofl2: włączyłam maszynke taką do mielenia kawy a Kubuś, który był u babci na rękach wyrwał się do mnie "mama" przytulał się biedny bo przestraszony :rofl2: babci się nieco smutno zrobiło i mówi nie ma jak u mamy :laugh2: jestem na reszcie szczęśliwą mamą!!!!!!!

A i upiekłam kruche ciasteczka :rofl2: wyszły PYSZNE!!!!! Oblałam je czekoladką hmmm poezja jakby była możliwość każda dostałaby po słodkiej gwiazdce :tak::tak::tak:

Moniu no niestety takie są parasolki :sorry: mają wąskie siedziska, ale jeden podstawowy plus są lekkie!!!

Cześć babeczki u mnie jakieś postępy bo byłam nawet pierwszy raz od tygodnia na polu :tak:niestety brzuch nadal mnie boli jakby ktoś mi dał niezłego kopniaka :sorry:
Zuzce przestały ropieć oczy ale na odmianę zaczęła bardziej kaszleć :wściekła/y:
Carioca dzięki za namiary na inhalator już przyszedł na razie robiłam Zuzi tylko inhalację z soli fizjologicznej i wody ale nawet spoko niestety nie mam tego mucosolwanu (czy jak to się tam pisze) a to jest na receptę ale jutro jadę rano do cioci to mi przepisze
Carioca a jak ty się czujesz ?

Ostatnia edycja:
Melduje się już prawie wieczorową porą;-) butki zakupione choć co prawda nie do końca takie jak bym chciała:crazy: ale lepszy rydz niż nic skoro już pótora miesiąca szukam białych w rozmiarze 35 i nigdzie nie ma:baffled: dzień minął jak szalony zresztą jak zwykle ostatnio. Pogoda się zepsuła i lało no a co za tym idzie znacznie się ochłodziło i trzeba było znów popołudniu przeprosić się z kurtkami:crazy: na poprawę humoru wyskoczyłam popołudniu na solarium wiem wiem zaraz tu lincz na mnie urządzicie ale ten nałóg jest silniejszy odemnie:baffled:
Luandzia cieszę się że wreszcie chociaż troszkę lepsze wieści od Ciebie:tak: oby już tylko było lepiej w każdym bądź razie ja mocno trzymam za to kciuki:tak:

reklama
Oj kochana KAsiu widać, że mamusia szczęśliwa bo i czas i ochotę na upieczenie ciasteczek miała. To co jutro tort,:sorry::szok::tak::tak::tak: hihihihihi

Luandzia cieszę się, że juz lepiej i oby z każdym następnym dniem było coraz lepiej:tak:. Mój mały też ma jeszcze troszke zaropiałe oczka i to przez ten długotrwający katar.

Anetasa Ty kolosie jakie wielgachne giry masz:szok::-D:-D:-D

Nu ska ale się za dnia rozpisałaś:baffled::sorry::sorry::sorry:

Hrudzia jak testy J ??????????????

Dzieciaki wyszalały się na dworze, odwiedziła mnie koleżanka z rocznym synkiem, mieszka 5 domów dalej:sorry: . Czas szybko minał a teraz moje szoguny padły jak kawki:tak:

O słyszę J wrócił z budowy:rofl2: bo piaskownicę zamyka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry