reklama

Wrześniówkowe mamy

noc do bani:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mlody jak obudzil sie po 24 to prawie do 4 buszowal a jak wkoncu usnol to o 6 Ola zrobila pobudke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i na dodatek obudzilam sie z ogromnym rwacym ciągnącym bólem podbrzusza:baffled:jak się okazalo to od @ ale pierwszy raz w życiu tak mnie bolal myślalam że odlecę z bólu:confused2:ale wzielam tabletki i już o 9.00 jak na skrzydlach jechalam na sprzątanie kościola:rofl2:
dziś czeka mnie jeszcze kupno prezentu urodzinowego dla 6latki no i urodziny:-)

reklama
Cześć babeczki u mnie jakieś postępy bo byłam nawet pierwszy raz od tygodnia na polu :tak:niestety brzuch nadal mnie boli jakby ktoś mi dał niezłego kopniaka :sorry:
Zuzce przestały ropieć oczy ale na odmianę zaczęła bardziej kaszleć :wściekła/y:
Carioca dzięki za namiary na inhalator już przyszedł na razie robiłam Zuzi tylko inhalację z soli fizjologicznej i wody ale nawet spoko niestety nie mam tego mucosolwanu (czy jak to się tam pisze) a to jest na receptę ale jutro jadę rano do cioci to mi przepisze
Carioca a jak ty się czujesz ?
Mucosolvan na receptę to to samo co Ambroksol bez recepty i tańszy:sorry:
Cieszę się,że już nieco lepiej u Was:tak:
S w mieście,a ja powinnam się wziąść zaa coś,a siedzę na rozbebłanym łóżku. Ciuchy mam w zasadzie poszykowane, tylko parę drobiazgów muszę wrzucić do torby. No i zrobić się na bustwo. Całą nockę padało, więc pogoda do bani. Młody smarka cały czas.

Hejka.

U nas wsjo oki. Dzieci buszują, broją, więc zdrowe. My już po spacerku, bo słonko pieknie świeci tylko trochę mocniej wieje, ale poowijałam uszy i szyje. Po obiadku wkoczymy do auta i pojedziemy do mamy na kawke, bo dzwoniła, że źle jakoś się dziś czuje( cisnienie) a potem na budowę ( czyt. kontrolę) nie byłam tam od 2 m-cy a robota troszkę poszła do przodu no i dzis wstawiaja okno dachowe w pokoiku Adasia.

Miłej soboty.

Hrudzia, Nuska i Carioca zazdroszczę spotkania i życze miłej zabawy. Foto oczywiście i nie tylko samych dzieci.

Justyna na weselisku tez bym sie pobawiła. Udanej zabawy a taka sie zapowiada.

Ostatnia edycja:
witam!!!

dzis mam lenia gorszego niz ustawa przewiduje:zawstydzona/y:nic mi sie nie chce:zawstydzona/y:

w dodatku mam podly nastroj, bo P wyjezdza w poniedzialke do pracy na caly tydzien i bedzie w domu tylko w weekendy, a to dla mnie (nas) tragedia:-(:-(:-(

trzeba go spakowac, popiec mieska do jedzenia, tyle roboty, a ja siedze:crazy:

po poludniu wpadna znajomi, wiec moze troche mnie rozwesela:happy:

wczoraj bylismy an tej 18-nastece. bylo bardzo sympatycznie . Julitka byla grzeczna, choc w kosciele dlugo nie posiedizala:zawstydzona/y:
Byla tam tez Bartus (117 m-cy). powiem wam, ze tragedia! kazdy z jego rodziny mowi, ze to zywe dziecko, smiale itp. dla nas to byl rozbojnik nie z tej ziemi:szok::szok: bil Julitke, popychal ja i nas. zabiweral zabawki, rzucal nimi, nie pozwolil, zeby mala miala cos w raczce, tylko zlosliwie wydzieral. na dodatek to byyl jej zabawki:crazy:jak Julitka siedziala na podlodze, to podchodzil i ja kopal:szok::wściekła/y:i to przy swoim tacie, ktory zwracal mu uwage: Bartus nie rob tak:angry:i to byla jedyna rekacja rodzicow na jego zachowanie, a dziecko robilo co chcialo:angry:

Kręciłam cukier na cukier puder :rofl2: włączyłam maszynke taką do mielenia kawy a Kubuś, który był u babci na rękach wyrwał się do mnie "mama" przytulał się biedny bo przestraszony :rofl2: babci się nieco smutno zrobiło i mówi nie ma jak u mamy :laugh2: jestem na reszcie szczęśliwą mamą!!!!!!!

jak mama szczesliwa, to i dziecko usmiechniete:-)

Cześć babeczki u mnie jakieś postępy bo byłam nawet pierwszy raz od tygodnia na polu

oby takich postepow bylo wiecej:tak:

zdrowkeczka dla Zuzi;-)
Zuzia cieszy sie z fasolki w brzuszku?

butki zakupione choć co prawda nie do końca takie jak bym chciała:crazy: ale lepszy rydz niż nic skoro już pótora miesiąca szukam białych w rozmiarze 35 i nigdzie nie ma:baffled: :tak:

uuu, to tylko w dzieciecym:-D:-D malutka masz stope:eek:

Donkat, zerknij na tą stronkę WARSZAWIANKA - organizacja szkoleń, sale konferencyjne, aquapark, Wellness & SPA, Warszawa - Strona główna Może tam mamę wyślecie na to SPA. Ja kiedyś jeździłam do Jachranki na wakacje jak byłam mała i z tego co pamiętam miejsce mi się bardzo podobało.

dzieki kochana, zaraz sie w nia wczytam:tak:

noc do bani:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziś czeka mnie jeszcze kupno prezentu urodzinowego dla 6latki no i urodziny:-)

mimo wszystko milego dzionka:-)

Ciuchy mam w zasadzie poszykowane, tylko parę drobiazgów muszę wrzucić do torby. No i zrobić się na bustwo. Całą nockę padało, więc pogoda do bani. Młody smarka cały czas.

wiele nie brakuje, wiec raz-dwa sie odstawisz:-D;-)

udanego weselicha!!

Witam i ja w ponurym nastroju:crazy: pogda schrzaniła się na amen ale popołudniu wciągnę Tuśce kalosze i skoczymy chociaż na krotki spacer:tak: no chyba że będzie znów padać:crazy: do tego jeszcze @ przyszła więc już wogóle nabuzowana chodzę:wściekła/y:
Dobrze chociaż że Tuśka dała pospać bo znó obudziła się o 8:15 więc mam cichą nadzieję że już tak zostanie:sorry: wczoraj wieczorem za to nie wiem nawet jak dorwała moją temperówkę do kredek i wsadziła do niej paluchy:baffled: nawet z M nie wiedzieliśmy kiedy i nagle patrzę a ręce jakby w rzeźni pracowała całe we krwi:szok: umyłam jej i przemyłam wodą utlenioną a ona zachowywała się jakby nic się nie stało:eek: i zaraz poszła spać:szok: ja się strachu najadłam i już miałam wizję że mi się wykrwawi:sorry:.
Widzę że rozbawił Was mój wielki rozmiar buta ale zapewniam Was że to nic zabawnego bo jak przychodzi do zakupu elegenckich butów to jest koszmar:wściekła/y: plus jest taki że faktycznie kozaki ciepłe do biegania kupuję takie same w CCC na dziecięcym jak są na damskim ale średnio 80zł taniej:-p
Nuśka, Hruda , Carioca ale Wam zazdroszczę spotkania no i zyczę przede wszystkim chłopakom udanej zabawy:tak:
Agulka pomyślnej kontroli na budowie;-)
Spadam sprzątać i pranie z balkonu muszę przenieść do chałupy bo tam prędzej zgnije niż wyschnie przy tej pogodzie:crazy:

Halo halo!Co tu się dzieje sobota wieczór a tu nikogo:szok: moje dziecko jeszcze szalej już wykąpana i po kolacji obejrzała z mamusią tancerzy i jeszcze z pół godzinki i idziemy spać:tak: tzn ona a ja to się okaże bo ostatnio padam razem z nią:sorry:

Halo halo!Co tu się dzieje sobota wieczór a tu nikogo:szok: moje dziecko jeszcze szalej już wykąpana i po kolacji obejrzała z mamusią tancerzy i jeszcze z pół godzinki i idziemy spać:tak: tzn ona a ja to się okaże bo ostatnio padam razem z nią:sorry:
moja córcia tez dzis jakoś spać nie chciała więc oglądałysmy Tancerzy. Jej BARDZo się spodobał ten film , bo uwielbia tańczyc i zapowiedziała, że za tydzień tez nie będzie mogła spać:szok::tak::tak::-D:-D:-D

Wszyscy w TV trąbią , że dzi.s pada i brzydka pogoda a u nas PIKNIE ( oprócz tego wiatru), słońce świciło i ani jednej chmurki na niebie nie było.

Anetasa kontrola sie udała

reklama
Widzę że tylko Agulka zgłosiła swoją obecność:szok: a co z resztą :baffled: ja prawie zasnęłam razem z Tuśką ale walczyłam dzielnie z opadającymi powiekami w nadzieji że zaraz tu zajrzę a tu takie rozczarowanie:-( mam nadzieję że jutro ktoś zajrzy co by mi dotzrymać towarzystwa w pracy:zawstydzona/y: a teraz uciekam spać i wszystkim życzę miłej nocy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry