reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat Nasze wzajemne uwielbienie już nigdy nienastapi :sorry: niestety kobietka zamroziła do siebie moje jakiekolwiek uczucia. To co jest teraz mogę nazwać mega kompromisem i mega mega mega tolerancją i szacunkiem jako do rodziców R.

Co do kotletów jest i pozytywna tego strona na najblizsze dni czy tygodnie masz drugie danie z głowy :-D a taki pyszny kotlecik równie wspaniale smakuje z bułeczką lub chlebkiem

Ależ mi dzisiaj dzień zleciał raz że sporo osób przewinęło sie po foldery i info na przyszłość a dwa że syn szefa przywiózł mi projekt nowej strony internetowej do oceny i siedzę nad nim i zastanawiam się gdzie co wstawić żeby miało ręce i nogi:sorry: ale już nie mogę się doczekac efektu końcowego bo ta nasza obecna strona przy tej nowej jest beznadziejna:confused2:

Grill, się udał. Dzieci dostały zaległe świąteczne prezenty a ja urodzinowo-imieninowy.
Zimno było, mały miał dzis 37 temperatury i teraz na tym zimnie, więc dałam mu witaminki i Imbfen na noc. Teraz juz spią. J właściwie też z pilotem w ręku.

Donkat super, że P zostaje, ja tez nie wyobrażam sobie, aby mój J był rzadko w domu. A kotlety to zamroź i przywieź na spotknaie BB-onek.

Justyna jak tam weselicho, teraz na pewno jeszcze na poprawinach jesteście.

Kasia ja podobnie jak Anetasa marzę czasami, by ktos na kilka godzin mnie odciążył od dzieci i aby chociaz godzinkę było w domu CICHO.

znow mielsimy gosci:-) i to podwojnych. na poczatku bylo troche dretwo, bo nie za bardzo sie znali, ale jak siostra P pojechala, to sie zrobilo fajnie:tak:

jeszcze mi zostaje troche zmywania, ale czekam az sie woda nagrzeje porzadnie

znow zimna noc. P zabezpieczyl warzywka w tunelu, zeby nie nosic skrzynek w te i z powrotem,a tak to by przemarzly

Jutro pobudka baaardzo wczesnie, prawie w nocy, bo przed 5.00:szok:a pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno byla to dla nas normalna pora i tak wstawalismy do pracy, albo i wczesniej:szok:

kotleciki popakuje i pomroze, nie am problemu. dobrze, ze mielonych nie robilam wczoraj, tylko mialam je popiec dzis:happy:

ale już nie mogę się doczekac efektu końcowego bo ta nasza obecna strona przy tej nowej jest beznadziejna:confused2:

tamta byla calkiem fajna, wiec juz nie wiem jaka ta bedzie:szok::-D

Grill, się udał.

Kasia ja podobnie jak Anetasa marzę czasami, by ktos na kilka godzin mnie odciążył od dzieci i aby chociaz godzinkę było w domu CICHO.

:tak::tak::tak:

oj, o tej ciszy to chyba kazda marzy. ale zaraz sie nudzi i teskni za malymi lobuzami. bez nich teraz to jak bez reki:sorry:

Jutro pobudka baaardzo wczesnie, prawie w nocy, bo przed 5.00:szok:a pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno byla to dla nas normalna pora i tak wstawalismy do pracy, albo i wczesniej:szok:

tamta byla calkiem fajna, wiec juz nie wiem jaka ta bedzie:szok::-D

A czemu tak wczesnie musicie wstać?:baffled: a co do strony to zmieniamy bo wreszciebędziemy mieć nazwę pensjonat no chyba że nie przejdziemy kontroli w środę:baffled: i przy okazji wymieniamy foldery, wizytówki i wygląd ta która teraz będzie różni się przede wszystkim wyglądem bo jest stworzona na zasadzie takich zawieszek jakie wiesza się na klamkach w hotelch typu nie przeszkadzać ale nie potrafię tego opisać jak będzie gotowa to się nią pochwalę;-)

raz na jakis czas wskazane:tak::tak::tak: ale ja juz nie pamiętam jak to jest:sorry::no:

Oj wskazane wskazane ale ja tak jak Ty nie wiem co to oznacza:zawstydzona/y:

A czemu tak wczesnie musicie wstać?:baffled:

poniewaz P mial jechac do tego Plocka i pzry okazji zabrac jeszcze jednego pracownika. teraz, gdy zrezygnowal z tej pracy w ostatniej chwli, to tamten nie ma jak dojechac, a w sumie to P chce sie ten sposob tez i zrehabilitowac za te zmaine decyzji i postanowil zawiezc tamtego goscia

a co do strony to zmieniamy bo wreszciebędziemy mieć nazwę pensjonat

a jaka nazwa byla do tej pory?
...

reklama
Pokoje Gościnne żeby byc pensjonatem trzeba spełnić wiele róznych wymagań i dla tego szef się z tym ociągał ale teraz już po tylu remontach postanowił załatwić i to:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry