anetasa
Wrześniowe mamy`07
a dzis mi juz tak lekko na serduchu :-)
chyba przezornie wczoraj nie zaczynalam pakowania, bo by to bylo na darmotylko napieklam kotletow jak dla calej wsi
![]()
To pomroź albo jeszcze lepiej mi podeślij;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dzis mi juz tak lekko na serduchu :-)
chyba przezornie wczoraj nie zaczynalam pakowania, bo by to bylo na darmotylko napieklam kotletow jak dla calej wsi
![]()
niestety kobietka zamroziła do siebie moje jakiekolwiek uczucia. To co jest teraz mogę nazwać mega kompromisem i mega mega mega tolerancją i szacunkiem jako do rodziców R.
a taki pyszny kotlecik równie wspaniale smakuje z bułeczką lub chlebkiem
ale już nie mogę się doczekac efektu końcowego bo ta nasza obecna strona przy tej nowej jest beznadziejna

a pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno byla to dla nas normalna pora i tak wstawalismy do pracy, albo i wczesniej

ale już nie mogę się doczekac efektu końcowego bo ta nasza obecna strona przy tej nowej jest beznadziejna![]()

Grill, się udał.
Kasia ja podobnie jak Anetasa marzę czasami, by ktos na kilka godzin mnie odciążył od dzieci i aby chociaz godzinkę było w domu CICHO.

raz na jakis czas wskazaneoj, o tej ciszy to chyba kazda marzy. ale zaraz sie nudzi i teskni za malymi lobuzami. bez nich teraz to jak bez reki![]()

ale ja juz nie pamiętam jak to jest

Jutro pobudka baaardzo wczesnie, prawie w nocy, bo przed 5.00a pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno byla to dla nas normalna pora i tak wstawalismy do pracy, albo i wczesniej
tamta byla calkiem fajna, wiec juz nie wiem jaka ta bedzie![]()
a co do strony to zmieniamy bo wreszciebędziemy mieć nazwę pensjonat no chyba że nie przejdziemy kontroli w środę
i przy okazji wymieniamy foldery, wizytówki i wygląd ta która teraz będzie różni się przede wszystkim wyglądem bo jest stworzona na zasadzie takich zawieszek jakie wiesza się na klamkach w hotelch typu nie przeszkadzać ale nie potrafię tego opisać jak będzie gotowa to się nią pochwalę;-) raz na jakis czas wskazaneale ja juz nie pamiętam jak to jest
![]()

...A czemu tak wczesnie musicie wstać?![]()
poniewaz P mial jechac do tego Plocka i pzry okazji zabrac jeszcze jednego pracownika. teraz, gdy zrezygnowal z tej pracy w ostatniej chwli, to tamten nie ma jak dojechac, a w sumie to P chce sie ten sposob tez i zrehabilitowac za te zmaine decyzji i postanowil zawiezc tamtego goscia
a co do strony to zmieniamy bo wreszciebędziemy mieć nazwę pensjonat
a jaka nazwa byla do tej pory?