justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A może by tak wapno do tego? Skoro co roku to musisz mieć alergię na jakąś roślinkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Donkat a Ty też z małą jedziecie, bo piszesz, że "musiciwe" wstać????? Czy tylko P robić wyprawkę musisz?

Wesele takie sobie.
Mam coś agresora od ranawiem kto jest sprawcą bo czuje to w cyckach @ chyba dziś przylezie
i wolę usunąć się z domu z małym, aby nie doszło do awantury.

Jednak mały katar jest u Adasia, więc nie wychodzę z domu tylko będę starała się to choróbsko zabić w zarodku, bo niedługo długi weekend i nie wyobrażam sobie by był wtedy chory i ten czas spędzić w hotelu.

, J ma juz jedna prace w Holandii ale czeka na inna (lepsza?) odpowiedz z "innej" Holandii:-)
I poczytuje was ale od wczoraj mam takie uczulenie na powiekach i szyi ze wydrapac do krwi moglabym. Winowajca nie jest nowy kosmetyk wiec sama nie wiem co - a zawsze o tej porze roku w mniejszym lub wiekszym stopniu mnie dotyka...Teraz strosuje cutivate + cutibaze i troche mi lepiej..

super, ze i u was sie cos ruszylo
Donkat - gratuluję tak pomyśleno obrotu sprawy. W sumie rzadko kiedy spotyka się takich dobrych przyjaciół, powodzenia.
:-)Agulka może dla pewności lepiej żeby zobaczyl to lekarz![]()
no włąsnie muszę kupić , ale jeszcze zajrzę czy nie mam tego wapna, jak do jutra nic (ani troszkę)nie przejdzie to do lekarza pójdziemyAgulka, dajesz mu wapno? masz zyrtec w domu lub laticort? nie ma goraczki? a moze to tak jak u Hrudzi, cos z powietrza?
daję od 5 dni zyrtec