Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas by nie przeszło, bo Maciuś nie tknąłby botwinkowej, za kotletami by aż się ślinił. Dlatego u nas tak ważne jesy byśmy wszyscy jedli to samo.dzis jest wlasnie botwinkowa, ktorej P do ust nie wezmie, a dla niego slawne kotlety![]()
ja bym tak wlaśnie tak zrobila z glodu nie umrze a obiadek zje z apetytemU nas by nie przeszło, bo Maciuś nie tknąłby botwinkowej, za kotletami by aż się ślinił. Dlatego u nas tak ważne jesy byśmy wszyscy jedli to samo.
Jak się Maciuś obudzi robię kolejne podejście z ryżem z truskawkami. Jak nie będzie chciał to mam mu nic nie dać i przegłodzić do obiadu?

No, nie umrze, ale japkę na pewno będzie darłja bym tak wlaśnie tak zrobila z glodu nie umrze a obiadek zje z apetytem![]()

A wtedy na pewno się poddam

U nas by nie przeszło, bo Maciuś nie tknąłby botwinkowej, za kotletami by aż się ślinił. Dlatego u nas tak ważne jesy byśmy wszyscy jedli to samo.
Jak się Maciuś obudzi robię kolejne podejście z ryżem z truskawkami. Jak nie będzie chciał to mam mu nic nie dać i przegłodzić do obiadu?

jak zgłodnieje to daj mu łyżeczkę i niech sam wcina, zobaczysz jak ładnie mu to pójdzie, nie ważne że sie upaćka

Majandra a i jak nie bedzie chcał to włóż mu do pudełeczka po jogurcie( tak by nie widzaił), na pewno zje

a próbowała ś?podejrzewam, ze ten podstep by u nas nie przeszedl![]()