reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzien dobry witam sie i ja.
Tak was wlasnie podczytuje i tez mam dzisia dylemat co na obiad.A ze dzisiaj poniedzialek i mam po wekendowego lenia wiec chyba jakas zupina bedzie.

reklama
Monia a dziekuje ze pytasz u nas wszystko dobrze.Dzieciaki zdrowe,lobuzuja jak trzeba.Mala troche wysypalo na glowce w sobote ale juz jest lepiej widocznie cos zjadla.A o pikniku juz zapomnialam:-D ale bylo bardzo fajnie choc wietrznie.Pozniej jeszcze bylysmy z mamuskami na farmie a w piatek idziemy do kina z maluchami:-)
Agulka bluzeczka ma fajnt kroj.Jest bardzo sexy ale cena za wysoka:tak:

Monia a dziekuje ze pytasz u nas wszystko dobrze.Dzieciaki zdrowe,lobuzuja jak trzeba.Mala troche wysypalo na glowce w sobote ale juz jest lepiej widocznie cos zjadla.A o pikniku juz zapomnialam:-D ale bylo bardzo fajnie choc wietrznie.Pozniej jeszcze bylysmy z mamuskami na farmie a w piatek idziemy do kina z maluchami:-)
Agulka bluzeczka ma fajnt kroj.Jest bardzo sexy ale cena za wysoka:tak:
takim to dobrze:tak::tak::tak::-D

Agulka jakos sie musimy trzymac z polskimi mamusiami i organizowac tego typu wypady bo inaczej moglybysmy w tworkach wyladowac:tak:Wszystkie mamy podobne problemy i doswiadczenia.I mieszkamy w jednym miescie:happy:

Ale mi scenę urządził :szok::szok::szok::szok: Nie chce tego jeść. Biega po mieszkaniu i histeryzuje.:szok::sorry: Kopie mnie i bije, a jednocześnie ciągnie za rękę do kuchni bym mu chleba dała :sorry: Nie wiem co robić?:baffled::eek:

reklama
Witam się i ja!Za oknem piękne słonaczko więc już z Tuśką zaliczyłyśmy spacerek a teraz mała śpi. Ja ogarnęłam trochę chałupę i zaraz idę prasować;-) rozmawiacie o obiedzie u nas zawsze są 2 dania z tym że zupę to gotuję na 3 dni a drugie na 2 dni. Dziś np mamy grochóweczkę a na drugie będą frytki, ser smażony isałatka wiem wiem bardzo zdrowe ale co poradzę jak mnie przy @ zawsze na tłuste bierze:zawstydzona/y:

Anetko to bardzo fajnie, że Wasz .... jak do tej pory się nazywał??? Motel??? Zmienia uprawnienia i staje się pensjonatem :tak: musisz koniecznie pochwalić się nową stroną internetową :happy:będą tam zdjęcia załogi????

Stroną napewno się pochwalę a zdjęcia załogi zapomnij my malo fotogeniczne jesteśmy;-)

Zobaczcie jak fajna bluzeczka, tylko cena odrzuca i to daleko:szok::szok::szok::szok:

BAT TOP MODEL: V NECK TURKUS (608208322) - Aukcje internetowe Allegro

Fajna nawet dziś podobną u nas na targu oglądałam ale cena była o prawie połowęmniejsza.
Z tą wysypką Adasia to na bank ta przyprawa. Ostre rzeczy potrafią niesamowicie uczulać:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry