reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.

Nuśka, Hruda - jutro aktualne? Bo ja i Staś już bardzo się cieszymy na myśl o spotkaniu. ciekawe jak się chłopaki będą zachowywać na swój widok :happy:

Majandra - ostatnio w Ranczu był wykład o subkulturach, a Ty niedawno pisałaś taką pracę :-D Oglądałaś może ostatni odcinek?

Luandzia - dziękuję, czuję się bardzo dobrze. Odstawiam własnie duphaston - tzn z dawki 3x1 przeszłam już na 2x0,5 i nie ma rewelacji. Minęły mi nudności, tylko potrzebuję bardzo dużo snu. Śpię 7 godzin w nocy i jeszcze z godzinkę drzemki w ciągu dnia. Dziś w Rossmanie widziałam herbatkę imbirową, ponoć imbir łagodzi nudności i tak sobie od razu pomyślałam o Tobie. Może zdecydujesz się na suwaczek? Cieszę się że inhalator już u Was, jestem przekonana że pomoże :tak:

Xeone - co u Ciebie?

Anetasa - masz rozmiar nóżki 35? Jak Kopciuszek ;)

Kasiu - no pewnie, ze nie ma jak u mamy, nikt nie ma wątpliwości, nawet Twoja teściowa. Doczytałam, ze budujecie domek?

Gagulec - zdaża Ci się przespać ciurkiem 6 godzin? N ie czujesz się wyczerpana przez te nocne karmienia?

Monia - własnie bardzo milo ze strony Twojego brata, skoro wiedział że nie weźmiecie za pracę Twojego M pieniędzy, a Wy dawajcie do 50 zł zgodnie z umową.

reklama
Kasiu - no pewnie, ze nie ma jak u mamy, nikt nie ma wątpliwości, nawet Twoja teściowa. Doczytałam, ze budujecie domek?.

Nie my tylko teściowie :tak: właściwie domek już stoi, ale przez parę ładnych lat stał w stanie kompletnie surowym stanie :eek: teściu na górze urządza pałac swoim pipulkom tzn gołębiom a oni będą mieszkać na dole. Mają dwa pokoje z kuchnią i łazienką :tak:

Agulka tort hmmm czemu nie :rofl2: czuje się na siłach, aby podołać temu zadaniu. teściowej ciasteczka baaardzo smakują :-p

Monia mi sie wydaje że tu chodzi o termin wystawienia , te tańsze juz kończą się a te droższe dopiero co wystawił. Chyba.

Choc nie polecam tego dostawcy, bo przysłał nam inną hulajnogę ( tandeta) niz na zdjęciu a potem nawet sie nie wytłumaczył z istotnych róznic tylko napisał; jak chę to moge odesłać. Nam sie nie opłacało kolejne prawie 20zł pakowac w to badziewie za przesyłkę.

Dzień dobry:-)

Nu ska ale się za dnia rozpisałaś:baffled::sorry::sorry::sorry:

:-D:-D:-D:-D bo to w pracy było. A później w domku troszkę sprzątałam i jak położyłam Igorka to padłam razem z nim o 20 :szok::-)

Witam.

Nuśka, Hruda - jutro aktualne? Bo ja i Staś już bardzo się cieszymy na myśl o spotkaniu. ciekawe jak się chłopaki będą zachowywać na swój widok :happy:

Oczywiście że aktualne Igor od rana mówi "taś " "bawić " co ma oznaczać "Staś bawić " do zobaczenia o 15:-) ciekawe czy nie będzie sie wstydził bo ostatnio cos sie zawstydza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry