Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a czemu Ciebie nie am na liście![]()
a tak poza tym to przyznam się, że mój R jest bardzo negatywnie podchodzi do takich spotkań i z racji tego, że nie mam prawa jazdy nie mam nawet jak dotrzeć
:-(
Kuba wypił mi na śnie 260 ml mleka z grysikiem i po zdjęciu pieluchy nie zdążył na nocnik i zlał mi się na łóżko
no nic otworze okno łóżko mam nadzieję, że nie przejdzie zapaszkiem.

jak w słynnym kieleckiem;-)

po drodze zaliczyliśmy MC,Donalda i kawusie u mamy :-)
:-)Ale czego mi zazdrościsz?tak samo jak u mniezazdroszcze Majandrze bo ja naprade nie wiem jak nauczyć Julie siusiania do nocnika bądz kibelka
Tego, że Maciuś sika w spodnie, a nei do nocnika? 
Rozumiem, że ten kredyt to na wykończenie domu, tak?My mielismy poważna rozmowę z rodzicami i prawdopodobnie juz niedługo weźmiemy kredyt a nie za 4-5 lat![]()
To szybki jestKuba wypił mi na śnie 260 ml mleka z grysikiem i po zdjęciu pieluchy nie zdążył na nocnik i zlał mi się na łóżko![]()

Witamy i czekamy :-)witam!!!
wrocilam:-)
ale was nie poczytalam, moze pozniej![]()

U mamy byłaDonkat gdzie byłaś jak cię nie było![]()

A jak zauważy to zniknie z pisaniem na kilka dni, trochę ma do przeczytania 

- ale to mija 
Dzięuję małz za życzenia a imprezy nie ma, bo nie robimy nigdy urodzin, no chyba że jakaś okrągła liczba.................Agulka najlepsze życzenia urodzinowe dla J i udanej imprezki;-)

.

Maja jak go zobaczyła to powiedziała: O dla Shreka

Dodałam do biszkoptu barwnik od malowania jajek i wyszedł piekny zielony

, krem w środku żółty a na wierzchu truskawki zalane czerwona galaretką

a sama igełka nie wyjmiesz tej drzazgi?????? Ja tak robiłamDziś zauważyliśmy, że Maciuś ma drzazgę w rączce. Jest mała i siedzi głęboko. Troszkę ropą podchodzi. Na razie robimy opatrunki z cebuli. Jak do jutra nie wyjdzie, to do apteki trzeba będzie się przejść.
Rozumiem, że ten kredyt to na wykończenie domu, tak?

i mam teraz mętlik w głowie, bo juz szleje po necie w poszukiwaniu róznych rozwiązań..... kafelki, meble......itp, itd

dostanę w łeb jak cos wybiorę, J mówi, że teraz to ja bedę w siódmym niebie