30Agulka
Wrześniowe mamy'07
to u nas jest odwrotnie, truskawki tonami i od razu z krzaczkaJulitka do truskawek musiala sie przekonac, a czersnie do razu polubila i by zjadla kazda ilosc

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to u nas jest odwrotnie, truskawki tonami i od razu z krzaczkaJulitka do truskawek musiala sie przekonac, a czersnie do razu polubila i by zjadla kazda ilosc

? Melduję że remont skończony zostało najgorsze sprzątanie
ale jakoś się z tym uporom
dużo mam do pisania a sił mi dziś już brak że o nadrabianiu nie wspomnę
może jutro choć troszkę mi się uda
mam nadzieję ze wszystkie dzieciaczki zdrowe i ogólnie jest u Was wszystko ok:-) przepraszam że tak po krótce ale naprawdę padam na pyszczek i chciałam tylko zameldować że żyjemy i u nas ok:-)to u nas niestety ani tuskawki ani czereśnieto u nas jest odwrotnie, truskawki tonami i od razu z krzaczka![]()
oprócz bananów owoców nie uznaje:-(chociaż ostatnio zrobiłam dzieciom koktajl z truskawek to Mateuszek ładnie wypił:-)

) może zdjęcia wkleję już na ZAMKNIĘTYM 
i była jego tzw. konkubina która jest sąsiadką
też pije. I była 13-letnia siostra K. Agnieszka, córka teścia z drugiego małżeństwa. I my wzięliśmy Wiktorię i pojechaliśmy koło siódmej wieczorem po auto, przyjeżdżamy koło 22, a tu scena: Ci nawaleni jak świnie, Agnieszka krzyczy i płacze że mamy ją stąd zabrać bo oni ją zabiją... i my wparzyliśmy do domu co się dzieje, bo Aga powiedziała, że ta pani Halina od teścia ją pobiła i szarpałą za włosy i ręce i rzuciła na tapczan.
Ja obrońca uciśnionych wyperdzieliłam ją z domu, a teść pobił mojego męża i powiedział mu że nie ma już syna

. Bo K mu powiedział że jeśli ma u siebie córkę to nie powinien pić, a jak już pije to z umiarem. I ten wział i uciekł z domu na bosaka
no wiecie co Wam powiem, jak mam 22 lata to takiej patologii jeszcze nie widziałam, i chyba tu dłużej nie zostaniemy, bo to podobno nie jest pierwszy raz, a nie pozwolężeby moje dziecko się wychowało w takiej rodzinie. Teraz już wiem czemu jak idę tu do sklepu to się ludzie uśmiechają i jakieś tam takie, dobrze wiedzą
co się dzieje... a najgorsze że teść rzucił się razem z nią na Agę i powiedział jej że nie jest jego córką 
to jest ku....... mać jakiś koszmar, ja pochodzę z normalnej rodziny i takeigo czegoś nie jestem nauczona. Co mam teraz zrobić???witaj, tęskniłyśmy. odpoczywaj a jak posprzątasz to wracaj na stałeWitam wieczorowo!Czy ktoś oprócz Nuśki;-) tęsknił za mną? Melduję że remont skończony zostało najgorsze sprzątanie
ale jakoś się z tym uporom
dużo mam do pisania a sił mi dziś już brak że o nadrabianiu nie wspomnę
może jutro choć troszkę mi się uda
mam nadzieję ze wszystkie dzieciaczki zdrowe i ogólnie jest u Was wszystko ok:-) przepraszam że tak po krótce ale naprawdę padam na pyszczek i chciałam tylko zameldować że żyjemy i u nas ok:-)

witaj, tęskniłyśmy. odpoczywaj a jak posprzątasz to wracaj na stałe![]()
bo za nim po tym wszystkim dporowadzę chałupę na tip top to jeszcze z tydzień minie
ale teraz już się żegnam bo jeszcze chcę chociaż trochę sypialnie ogarnąć
nie przepraszaj ulżyj sobie , a my wysłuchamy........... nastepnym razem na zamknietym okiprzepraszam że nie odpisuję ale jestem w załamce, mój też... jak się trochę uspokoi to popiszę tak jak zwykle![]()

po co ma cały świat to czytać.

co to wodak z ludzi moze zorbic
ale tu ewidentnie tesciu szalal po alkoholu, a moj "ukochany" tatus wyprwialw domu awantury na trzezwo
to dopiero byly jazdy:-

jako czlowiek jest u mnie skreslony totalnie i moze sobie te swoje dwa domy i ta limuzyna do du.... wsadzić.... przepraszam, ale jestem tak wsciekla ze chyba gdyby nie te tabletki to bym im na glowach te flaszki rozwalila, takiego czzegos w zyciu nie widzialam i wiecej nie bede ogladac