Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a u mnie była kumpela która jest w 9 tyg ciąży, problem tylko w tym ze tylko raz sie przespala z chlopakiem a dwa razy sie z nim spotkala
pracujemy wszystcy w jednym zakladzie pracy a ten kutas sie wszystkiego wyparł,,, i biedna zostala sama z 3 cm fasolka...
No wlasnie moze niech sie nie upiera na te badania...i takie "ojcostwo"generalnie to ona poda go w papierach jako ojca dziecka i to on bedzie musial wnioskowac o badania...
jest ona zalamana bo nie tak wyobrazala swoje zycie ale mimo wszystko cieszy sie z dzieciatka...
Oj nie swiruj "jarzebiny";-)o rany jak mi milo, ze tak piszesz, ja sie czuje jakos tak nieteges. Ale pewnie znaczenie ma ze jestem wypoczeta, wysypiam sie, prawie nic nie robie. Dziekuje za spotkanko i jak zwykle czekam na nastepne :-)
. Ja nie z tych co slodza bez powodu.

A myslalam ze ja jestem pod tym wzgledem zboczona...ale wazne zeby nawet i tu zachowac umiar!była dzis u mnie koleżanka z mężem i z 10 miesięcznym synkiem i ten jego ojciec to jakiś przewrażliwiony jestten chłopczyk nic nie może brac do buzi żadnej zabawki bo od tego jest smoczek z jedzeniem też świruje wszystko Bio naweet zwyklej marchewki mu nie pozwoli ugotowac.Obiadki to chyba tylko słoiczkowe żadnych słodyczy prócz tych z Hipa ciasteczek. Strasznie przewrażliwiony jest na tle tego synka uważa że we wszystkim są utleniacze,polepszacze, sól itd.
![]()
Miałam prasować,ale wzięłam pifko i mam "Gotowe na wszystko" i zgodnie z zasadą "co masz zrobić dzisiaj zrób jutro będziesz miała 2 dni wolne" idę oglądać![]()

;-)
)

była dzis u mnie koleżanka z mężem i z 10 miesięcznym synkiem i ten jego ojciec to jakiś przewrażliwiony jestten chłopczyk nic nie może brac do buzi żadnej zabawki bo od tego jest smoczek z jedzeniem też świruje wszystko Bio naweet zwyklej marchewki mu nie pozwoli ugotowac.Obiadki to chyba tylko słoiczkowe żadnych słodyczy prócz tych z Hipa ciasteczek. Strasznie przewrażliwiony jest na tle tego synka uważa że we wszystkim są utleniacze,polepszacze, sól itd.
acha i mam jeszcze pytanie czy ktoś ma ubezpieczone może auto w Link 4 chodzi mi o samo OC czy warto bo ogólnie cena przystępna i wszystko ok ale na necie są same negatywne opinie![]()
Monia i ma racje bo tego gówna jest pełno ale cholera nie da się przed tym uchronić nasze dzieci cóż cywilizacjaa swoją drogą to już chyba jego jakaś fobia...
a u mnie była kumpela która jest w 9 tyg ciąży, problem tylko w tym ze tylko raz sie przespala z chlopakiem a dwa razy sie z nim spotkala
pracujemy wszystcy w jednym zakladzie pracy a ten kutas sie wszystkiego wyparł,,, i biedna zostala sama z 3 cm fasolka...
Hrudzia ta moja kumpela juz nie łudzi się że z tego cokolwiek będzie ale generalnie czy to mu sie podoba czy nie alimenty będzie płacił...
wiecie co ta moja Jula to chyba faktycznie mała artystka, dzis wchodze do pokoju i patrze a ona wyma****ę rączkami i nózkami tak śmiesznie a w Tv leciał akurat balet i ona nasladowała![]()

Och, nic nie mow - mnie tez muli - poszlam spac okolo 1:00 a pobodka o 6stej bo o dotacje trzeba sie starac, oc przedluzyc...teraz mlody spi a ja przymulam przed kompemZnowu pogoda do bani, dobrze że chociaż nie leje, ale zaraz pewnie zacznie... Jestem chronicznie niewyspana, oczy mi się same zamykają ale nie mogę sobie pozwolić na drzemkę :-(

No to mieliscie oberwanie sufituMy dziś przeżyliśmy w nocy chwile grozy. Tynk z sufitu spadł na telewizorNasza pierwsza myśl - oczywiście - że to Maciuś skądś spadł
A to była druga w nocy
Tak to teraz wygląda:
![]()
A u nas gorąco i słonecznie :-)

...dobrze ze nic sie nikomu ni stalo - a to od wilgoci...czy kiepski fachowiec?
;-)
Mi sie wydaje czy Wy macie nowe mieszkanie? Skąd takie coś?
Myśleliśmy, że na zawał padniemy