Witam i ja jestem załamana Igor ledwo skończył antybiotyk dokładnie tydzień temu i ..........w niedzielę załapał katar a poniedziałek wieczorem juz był okropny kaszel pół nocy nie spałam podałam mu eurespal ale teraz też ma ten paskudny kaszel i tak świszcze buuuu i to właśnie teraz jak mamy wyjechać w sobotę wrrrrrrrrrr chyba będę musiałą jednak pójść jutro do lekarza i co pewnie znowu antybiotyk :-( zła jestem jak 

i taka bezsilna mam jednak jeszcze troszkę nadzieji że się podkuruje do soboty bo z takim jak jest dzisiaj to niestety nie dam rady znim pojechać do tego pozarażałby wszystkie maluszki. DZiewczyny trzymajcie kciuki plisssssssssssssssss

i taka bezsilna mam jednak jeszcze troszkę nadzieji że się podkuruje do soboty bo z takim jak jest dzisiaj to niestety nie dam rady znim pojechać do tego pozarażałby wszystkie maluszki. DZiewczyny trzymajcie kciuki plisssssssssssssssss
no nic, robota nie zając, nie ucieknie. Lecę młodego wyrychtować do spania
:-)
JA Cię podziwiam Agulka ja przy jednym wymiękam z przerażenia a teraz jakby mi dwoje na raz zachorowało
znow sie zaczynaja cyrki tak w dzien jak i wieczorem. marudna, ale spac nie pojdzie