reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka,a moze maja juz dojrzewa i dlatego takie ma humory?:szok::-D:szok::-D
jejku, az strach pomyslec co nas czeka za kilkanascie lat:baffled:
moja gwiazda teraz wiecznie zbuntowana, jak jej sie nasili, to przeciez zwariuje:-D

reklama
Justyna co to za praca????? napisałaś że do października spokój czyli????

czyli Justyna pewnie odrzuca oferte i na 3m-ce traci status bezrobotnego
1 na 3 miesiące każdy bezrobotny musi dostać ofertę pracy lus skierowanie na jakiś kurs-szkolenie. A że ja nie chcę iść do pracy dopuki młody nie pójdzie do przedszkola to babka dała mi skierowanie do Kauflanda i trzba wysłać swoje papiery razem ze skierowaniem do siedziby. Póxniej oni odeślą to skierowanie z TAK lub NIE. Oczywiście większe szanse na NIE i 6.10. kolejna wizyta po ofertę pracy i wtedy muszę oddać skierowanie

Witam o poranku:-) U nas całą noc padało:wściekła/y: i teraz znów zaczęło:wściekła/y: i się ochłodziło wkurzają mnie te nagłe zmiany pogody:wściekła/y: przyszykowałam białe spodnie do pracy i co w białych spodniach w deszcz znając mnie byłyb zaraz czarne:wściekła/y:

I ja też witam o poranku :tak:

Dziś w nocy była mega burza!!! Chyba same centrum było nad Naszym domem :szok: Kuba zerwał się i biedaczek płakał na szczęście szybko zasnoł kiedy go wziełam do Nszego łóżka.

Poza tym standard praca praca praca a po pracy Kuba Kuba Kuba :-D pracujące mamy z pewnością mnie zrozumią.

Mam ciężką zmianę w tym tygodniu ze względu na urlopy pracuje od 12 do 19.

Ale już zaplanowane w przyszłym roku wyjeżdzamy nad morze może tylko Bałtyk, ale to zawsze jakiś odpoczynek :-D najważniejsze kasa już na urlop jest :cool2:

Ucałowania dla wszystkich mam i dzieciaczków!!!!

Aaaa jak tam spotkanie??? Było już???

Czesc Babony
...niewyspana jestem ze szok choc spalam dzis AZ do 7:oo:errr:
Snila mi sie Agulka, ze przyjechalam do niej zrobic jej makijaz bo szla na impreze. Sukienke miala jak z teledysku GunsNRoses Novembre Rain ( kojarzycie?) choc Agulka slubu nie brala...jadlam z nia i z jej mezem rosol:szok::-D:-D:-D

U nas leje tak wiec dzis bedzie chryja z powodu niezpozytych Staskowych energii:baffled::wściekła/y:

Witaj zapracowana Kasiu;-) spotkanie jest w sobotę;-) dobrze że u Was wszytko ok zaglądaj i melduj tu nam sie co jakiś czas bo smutno nam bez Ciebie:tak:

Witam sie.
ale u nas pogoda jak po psie...
Kasiu fajnie ze zajrzalas, i udanego urlopu zycze :tak:
Nuska,Agulka a kysz wstretne choroby, i zeby w koncu wasze posty byly optymistyczne:sorry2::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry