Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem ale idę wrzucić ubranka po Zuzi do pralki chciałam to zrobić wczoraj ale uświadomiłam sobie że nie mam proszku dla dziecia mój W był bardzo zdziwiony że znowu będzie trzeba używać takiego proszku chyba jeszcze do niego nie doszlo że będziemy mieli dziecko
![]()

i zaczęłam je wrzucać z naszymi (tak samo było z prasowaniem
)... Nie pojawiło się nic, więc po wykończeniu pierwszego i ostatniego opakowania Loveli pierzemy zawsze wszystko razem.

ja prałam chyba z rok![]()
;-)Witam.
Robie pazurki i idę lulu. Jutro ciężki dzień- poniedziałeki jak sie okazało jutro moja mama przyjeżdża
muszę sie nastawić psychicznie na spotkanie z nią, którego sobie nie wyobrażam
![]()
az sie przerazilam!No tłumy weekendowe takie że nie nadążam czytać!!!![]()

ja tez wykonczylam jedno opakowanie proszku i wsio.Dobre!!!
Łukasza ubranka były prane w dzieciowym proszku przed urodzeniem, a potem jeszcze ze 2 razyi zaczęłam je wrzucać z naszymi (tak samo było z prasowaniem
)... Nie pojawiło się nic, więc po wykończeniu pierwszego i ostatniego opakowania Loveli pierzemy zawsze wszystko razem.
w fekcie pierwszy raz w zyciu ma strasznie odparzana pupe, nawet w wannie nie chcial usiasc bo go szczypie. Ponieważ nasze stosunki są bardzo mroźne-brrrrrrrrrrDlaczego sobie nie wyobrażasz?
I jak mężuś-odezwał się?piotrus zrobil dzisiaj piec wodnistych kup. nie mam pojecia po czym. nic nowego nie jadl. przynajmniej nic o tym nie wiemw fekcie pierwszy raz w zyciu ma strasznie odparzana pupe, nawet w wannie nie chcial usiasc bo go szczypie.
M juz od 4 godzin nie odbiera telefonu (jest w pracy) i troszke sie niepokoje. troszke... cala zesrana jestem :-(
Mój młody miał ciuszki wyprane w Loveli tuż przed urodzeniem i przez 3 miesiące.Ja jestem ale idę wrzucić ubranka po Zuzi do pralki chciałam to zrobić wczoraj ale uświadomiłam sobie że nie mam proszku dla dziecia mój W był bardzo zdziwiony że znowu będzie trzeba używać takiego proszku chyba jeszcze do niego nie doszlo że będziemy mieli dziecko
![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni
Gagulec, współczuję wizyty![]()

miał tak słodka minkę, ze aż serduszko ściskało. Dopiero jak M zapalił światło do Małego dotarło, ze jest tata
i oczywiście zero spania- pewnie teściówka o 10 go juz ulula a ja bede miała sajgon od 18
A m oczywiscie już w trasie- był przelotem zjesc, wykąpać sie i zostawic szmaty do prania i dalej w świat.Mam nadzieje, ze na weekend zjedzie bo do teściowej przyjeżdzaja goście- starsza córka z najmłodszym dzieckiem ( Karol -lat 11)- wiec ja jakoschyba bedę musiała sie ewakuować z domu bo nas uwędzą- wszyscy palą faje jak lokomotywy i nikt nhie wpadnie na genialny pomysł, że mozna wyjść na balkon bo jest dziecko