Maraniko-śliczny synuś! Gratulacje jeszcze raz!! Faktycznie nie łatwo miałaś z tym porodem,ale cieszę się,że już wszystko w porządku,mam nadzieję,że Mały zacznie Ci lepiej sypiać.A z karmieniem nie masz problemów, karmisz go piersią? Zaglądaj do nas jak najczęściej, chociaż wiem,że to teraz niełatwe.
Xeone-bardzo ładny i funkcjonalny kącik dla Maluszka. I dobrze,że będziecie spać razem, na początku zwłaszcza,jak wstajesz często w nocy do dziecka to się nie da inaczej. My mieszkamy w jednopokojowym mieszkaniu (chociaz obecnie w jednym pokoju u rodziców

)i przez cały czas Lili mieszkała z nami w jednym pokoju i jakoś to funcjonowało. Gości przyjmowalismy w kuchni..
Klavell-śliczny brzuszek, bardzo ładne zdjęcia.
Harsharani-to ciekawe z tym mlekiem,nie słyszałam,żeby komuś tak leciało dużo jeszcze w ciąży, widocznie będziesz bardzo mleczna;-).
A ja nadal śledzę na Allegro różne rzeczy, przyszła mi dzisiaj poduszka do karmienia i śpiworek dla Małego. Strasznie mu musi być tam już ciasno w tym moim brzuchu, bo czasami to się tak pcha,że aż boli, a tu jeszcze miesiąc trzeba posiedzieć w środku.
Miłej nocy! W miarę możliwości przespanej

.