reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Rodzinka debeściarska.:szok::szok: taki brak konsekwencji mnie rozkłada na łopatki:szok:
Ale mi narobiłaś. ochoty na leczo i szczerze mówiąc nawet nie myślałam o robieniu go w słoiku bo u nas zawsze na bieżąco znikało:cool:
u nas przeważnie też znikało, ale teraz rodziców nie ma, a kabaczki obrodziły, więc trzebabyło cos zrobić z tym:tak:

Donkat, ale jaki atrakcyjny rupieć:laugh2::laugh2: a tak poważnie:współczuję i może jakieś zabiegi masażysty by pomogły?

??????

U na w ostatnich czasach dość często zdarzają się 4-ro godzinne drzemki:szok: na szczęście nie ma jakiegoś mega wielkiego problemu z wieczornym zaśnieciem i w okolicach 20:30-21 z minutami Mały lula grzecznie.

No to mama na zakupy po staniczek dla córci:-D:-D
a Ty myslisz jakie następne pytanie było:rofl2::rofl2::rofl2:. Mamuś a Ty kiedy kupiłas sobie pierwszy stanik:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Justyna u nas tez pada.

Ostatnia edycja:
jestem podczytuje ale jakoś na pisanie nie strarcza chęci:baffled:
Mamie podejrzewają chyba stan przedzawałowy tak mi się wydaje bo niestwty mama chyba wszystkiego nam nie chce mówic żeby nas nie martwic. Dzis już czuje sie lepiej i przenieśli ją z sali Intensywnej Opieki na normalną.
a z babcia to już brak nadzieji:-(a najgorsze jest że babcia o wszystkim wie i napewno się załamała no bo kto by się nie załamał mając świadomośc że pozostało mu najwyżej rok życie albi nawet mniej:-( tego co się dowiedziałam to żółć rozlewa sie po całym organiźmie i próbują to powstrzymać kroplówkami .w poniedziałek mają ją wypuścić do domu. Wogóle teraz taka dziwna atmosfera panuje, Teściu widać że załamany , D też się tym przejmuje no a ja muślami jestem ciągle przy mamie i babci:sad::sad::sad::sad:
lece smażyć placki i będę jechać do mamci do szpitala
Przepraszam że nikomu nie odpisuje ale myślami jestem teraz gdzie indziej:zawstydzona/y::-(

witam!!!

bylusmy z niunka w kiescie, mailysmy szybiutko wrocic, ale jak sie okazalo an placu zabaw obok nich mial byc o 14 festyn dla dzieci, wiec zostalysmy i niedawno wrocilysmy:sorry2:
niunka padla w samochodzie i nie chce wstac:szok:znow czeka mnie balowanie wieczorem:crazy:

jutro idziemy na slub kolezanki, ktora nas prosila na wesele ostatnio:-)
zazyczyli sobie zamaist kwiatow kupony totka

Maja rano wstała i przybiegła do nie podniecona, że trochę cycki jej urosły:sorry::rofl2: i na dodatek bardzo się z tego cieszyła:tak::szok::szok::szok:

staniczek na najblizsza okazje sie malej kobiecie nalezy:-)

Przepraszam że nikomu nie odpisuje ale myślami jestem teraz gdzie indziej:zawstydzona/y::-(

monia, trzymaj sie!

Zaczyna mnie cos brać:confused:, głowa boli, swędzi podniebienie, uszy i już jedna dziurka zatkana...... szykuje sie katarzysko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, Muszę coś zaaplikować by się to nie rozwinęło a najgorzej jak na dzieci przejdzie,:crazy: tfu, tfuuuuuu, lecę mleko gotować i pod kołderkę z lekami:tak::tak:

A jednak wróciła :zawstydzona/y::baffled: ale już tak dużo nie napiszę bo nie pamięta, co komu pisałam:crazy:
Zaczyna mnie cos brać:confused:, głowa boli, swędzi podniebienie, uszy i już jedna dziurka zatkana...... szykuje sie katarzysko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, Muszę coś zaaplikować by się to nie rozwinęło a najgorzej jak na dzieci przejdzie,:crazy: tfu, tfuuuuuu, lecę mleko gotować i pod kołderkę z lekami:tak::tak:

Ty lepiej męża pod kołderkę zaproś on na pewno zaradzi na zatkaną dziurkę i coś zaaplikuje;-);-):-p:-D:-D:-D

witam!!!

jutro idziemy na slub kolezanki, ktora nas prosila na wesele ostatnio:-)
zazyczyli sobie zamaist kwiatow kupony totka

Ale fajnie:-) może coś wygrają tyle kuponów :happy2:
moja szwagierka idzie jutro na wesele i młodzi chcą maskotki zamiast kwiatów i oddadzą je do domu dziecka:-) a właśnie szwagierka idzie na wesele a ja będę miała jutro 3-kę dzieci (1 i 7 lat) no i Igor oczywiście:-)

Monia Justyna dobrze Ci radzi idź do lekarza i zapytaj o stan mamay to Ci wszystko wyjaśni co do babci :-( to przykre ja już nie mam babci

Agulka stanik dla młodej damy kupiony?? Co do kredytu i pożyczania :szok:co za pomysł niech sobie wezmą sami kredyt z banku po co od Ciebie przecież
Ty go wzięłaś na wykończenie domu a nie na pozyczki dla rodzinki.

MAcie numer do Luandzi??? JAk ona się czuję wiecie coś???

Dobrej nocki pa pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry