justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
rozwaliłaś mnie tym tekstemMaja rano wstała i przybiegła do nie podniecona, że trochę cycki jej urosłyi na dodatek bardzo się z tego cieszyła
![]()

Pada:-( Jedziemy dzisiaj do mamy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rozwaliłaś mnie tym tekstemMaja rano wstała i przybiegła do nie podniecona, że trochę cycki jej urosłyi na dodatek bardzo się z tego cieszyła
![]()

a Ty myslisz jakie następne pytanie byłoRodzinka debeściarska.taki brak konsekwencji mnie rozkłada na łopatki
Ale mi narobiłaś. ochoty na leczo i szczerze mówiąc nawet nie myślałam o robieniu go w słoiku bo u nas zawsze na bieżąco znikało
u nas przeważnie też znikało, ale teraz rodziców nie ma, a kabaczki obrodziły, więc trzebabyło cos zrobić z tym
Donkat, ale jaki atrakcyjny rupieća tak poważnie:współczuję i może jakieś zabiegi masażysty by pomogły?
??????
U na w ostatnich czasach dość często zdarzają się 4-ro godzinne drzemkina szczęście nie ma jakiegoś mega wielkiego problemu z wieczornym zaśnieciem i w okolicach 20:30-21 z minutami Mały lula grzecznie.
No to mama na zakupy po staniczek dla córci![]()

. Mamuś a Ty kiedy kupiłas sobie pierwszy stanik

:-(
znow czeka mnie balowanie wieczorem
Maja rano wstała i przybiegła do nie podniecona, że trochę cycki jej urosłyi na dodatek bardzo się z tego cieszyła
![]()
Przepraszam że nikomu nie odpisuje ale myślami jestem teraz gdzie indziej:-(

ale już tak dużo nie napiszę bo nie pamięta, co komu pisałam
Zaczyna mnie cos brać, głowa boli, swędzi podniebienie, uszy i już jedna dziurka zatkana...... szykuje sie katarzysko
, Muszę coś zaaplikować by się to nie rozwinęło a najgorzej jak na dzieci przejdzie,
tfu, tfuuuuuu, lecę mleko gotować i pod kołderkę z lekami
![]()

witam!!!
jutro idziemy na slub kolezanki, ktora nas prosila na wesele ostatnio:-)
zazyczyli sobie zamaist kwiatow kupony totka

co za pomysł niech sobie wezmą sami kredyt z banku po co od Ciebie przecież
świeci się jej GGMAcie numer do Luandzi??? JAk ona się czuję wiecie coś???