reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja:-) Chałupka już ogarnięta a ja za jakieś pół godziny muszę jechać do pracy:crazy: za oknem słoneczko więc puściłam pranie i zaraz je wywale na balkon niech schnie:tak: jeśli uda mi się szybko obrócić w pracy to może wreszcie powklejam zdjęcia na zamknięty;-)
Justyna trzeba było powiedzieć S że jak mu się nie podoba to niech sam gotuje;-)

Dzień dobry:-)
Witam pierwsza z rana. Widzę, że impreza mnie wczoraj ominęła. :-(

o widzisz a ja się zastanawiałam co tak mi winko nie smakuje brakowała tu Ciebie;-):-)

no jak to? Kulaja tzn. kulają się razem w łóżku, mlody skacze pa tacie i takie tam.
"Ale bryję zrobiłaś" - reakcja S na leczo. Jak kiedyś go trafię to zabiję:wściekła/y:

Kulają ja też używam tego słowa:-):tak:
Co do lecza Aneta ma rację "jak mu się nie smakuje to nich sam coś ugotuje Ty chętnie posmakujesz i ponarzekasz "

Witam i ja:-) Chałupka już ogarnięta a ja za jakieś pół godziny muszę jechać do pracy:crazy: za oknem słoneczko więc puściłam pranie i zaraz je wywale na balkon niech schnie:tak: jeśli uda mi się szybko obrócić w pracy to może wreszcie powklejam zdjęcia na zamknięty;-)
Justyna trzeba było powiedzieć S że jak mu się nie podoba to niech sam gotuje;-)

Miłej pracy życzę pracusiu Ty Nasz. A mi się nie chce zabrać za sprzątanie ale będę musiała no i o praniu wspominałaś u mnie też czas już i na to...........

Agulka jak przygotowania do weseliska:-)

Donkat
wyjechałaś już do mamy??? Co robisz ze zwierzakami jak wyjeżdżasz na parę dni???

Monia mama już jest???

JA kończę kawkę i do pracy Rodacy........

No i jestem z pracy ale ja już się nie nadaje 4 pokoje posprzątałam w 2 godziny:szok: i teraz łupie mnie w krzyżu:crazy: za stara już jestem albo odwykłam:eek: dziadek spisał się na medal zresztą jak zawsze :tak: i jak wróciłam właśnie wcinali z niuńką zupe:tak: ma przyjść jeszcze później bo teraz poleciał na meczyk.

Witam i ja z mojego sprzątania nic nie wyszło poszłam położyć młodego i z nim zasnęłam a jak się obudziliśmy to już obiadek stał na stole mąż się spisał:zawstydzona/y::-)

Teraz musze jakieś pranie wstawić tylko gdzie ja to będę suszyć w taką pogodę wrrrrr:wściekła/y:

No i jestem z pracy ale ja już się nie nadaje 4 pokoje posprzątałam w 2 godziny:szok: i teraz łupie mnie w krzyżu:crazy: za stara już jestem albo odwykłam:eek: dziadek spisał się na medal zresztą jak zawsze :tak: i jak wróciłam właśnie wcinali z niuńką zupe:tak: ma przyjść jeszcze później bo teraz poleciał na meczyk.

ha ha ha powiedziała co wiedziała :rofl2::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry