justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no jak to? Kulaja tzn. kulają się razem w łóżku, mlody skacze pa tacie i takie tam.nigdy nie rozumialam tego waszego slowa![]()
"Ale bryję zrobiłaś" - reakcja S na leczo. Jak kiedyś go trafię to zabiję

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no jak to? Kulaja tzn. kulają się razem w łóżku, mlody skacze pa tacie i takie tam.nigdy nie rozumialam tego waszego slowa![]()

za oknem słoneczko więc puściłam pranie i zaraz je wywale na balkon niech schnie
jeśli uda mi się szybko obrócić w pracy to może wreszcie powklejam zdjęcia na zamknięty;-)Witam pierwsza z rana. Widzę, że impreza mnie wczoraj ominęła. :-(
no jak to? Kulaja tzn. kulają się razem w łóżku, mlody skacze pa tacie i takie tam.
"Ale bryję zrobiłaś" - reakcja S na leczo. Jak kiedyś go trafię to zabiję![]()

Witam i ja:-) Chałupka już ogarnięta a ja za jakieś pół godziny muszę jechać do pracyza oknem słoneczko więc puściłam pranie i zaraz je wywale na balkon niech schnie
jeśli uda mi się szybko obrócić w pracy to może wreszcie powklejam zdjęcia na zamknięty;-)
Justyna trzeba było powiedzieć S że jak mu się nie podoba to niech sam gotuje;-)
i teraz łupie mnie w krzyżu
za stara już jestem albo odwykłam
dziadek spisał się na medal zresztą jak zawsze
i jak wróciłam właśnie wcinali z niuńką zupe
ma przyjść jeszcze później bo teraz poleciał na meczyk.No i jestem z pracy ale ja już się nie nadaje 4 pokoje posprzątałam w 2 godzinyi teraz łupie mnie w krzyżu
za stara już jestem albo odwykłam
dziadek spisał się na medal zresztą jak zawsze
i jak wróciłam właśnie wcinali z niuńką zupe
ma przyjść jeszcze później bo teraz poleciał na meczyk.

;-)żebyś wiedziałaha ha ha powiedziała co wiedziała![]()
nadal mnie w krzyżu rypie
a teraz młoda gotuje kolacje dla lalek z kasztanów
My już grzejemy ale boję się rachunkuA jak zimno jestSzkoda mi grzać już. Kurde, dopiero początek października jest
![]()