donkat
Fanka BB :)
Justyna - połóż mu przy łóżku materacyk z małego łóżeczka. Albo parę poduch. Byle mu za wygodnie nie było żeby się na spanie na podłodze nie przestawi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justyna - połóż mu przy łóżku materacyk z małego łóżeczka. Albo parę poduch. Byle mu za wygodnie nie było żeby się na spanie na podłodze nie przestawi
a jak wiesz już w czerwcu babcie jej zakupiły normalną wysoką sofkę i ani razu się nie zdażyło zeby młoda spadła
a w łóżeczku zawsze rozbijała się jak szalona
także będzie dobrze;-)

ZdałamMajandra i jak po egzaminie?
:-) Za pierwszym razem zdać lotka, to podobno cud. Moja kierowniczka 3 razy podchodziła.

No wiesz...Za Twoją radą zmieniłam te koszty wysyłki mam nadzieję że wrazie czego różnicę mi dołożysz;-)![]()

Gratulacje!!!tyś mądra kobitka więc od razu wiedziałyśmy że zdasz no i jeszcze te nasze kciuki więc to było na 200% pewne:-)Zdałam:-) Za pierwszym razem zdać lotka, to podobno cud. Moja kierowniczka 3 razy podchodziła.
![]()
Gratulacje
gdzie gdzie ja bardzo lubię grac w 1000 ale niestety niemam z kim bo D nielubi i nie umieAch te nasze magiczne kciukasyGratulacje
Dobra na razie spadam grać w 1000, mogłaby się któraś zarejestrować![]()