justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Na WP,bo Kurnik jakoś nie pasuje mi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieję że te prognozy się sprawdzą bo jakoś nie mam ochoty jeszcze na prawdziwą zimę
i jazde w taka pogodę. No cóż ale co ma być to będzie
Narazie spadam zrobić sobie kawkę;-) Miłego dnia:-)Zdałam:-) Za pierwszym razem zdać lotka, to podobno cud. Moja kierowniczka 3 razy podchodziła.
![]()
Gratulacje!!!
:-(
:-) www.studiomarrakesh.pl.tl
:-)dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywała dziękuje dziękuje ale teraz to Agulka wzywałaDzien dobry
Monia - milo ze mnie nawolujesz:-)buziaczki!
..wczoraj mialam pisac na zamknietym bo mega dol mnie dopadl w zwiazku ze Stasiem i ogolnie moja sytuacja rodzinna i finansowa...ale wyplakalam sie( wykrzyczalam!), troche pogadalam z J i chyba gdzies rzucilam te mysli w kat...do nastepnego razu jak sie odezwa...:-(
Stas ma sie dobrze, zdrowy...choc bardzo dokazuje:-(histerycznie...
W salonie na razie posucha, staram sie tym nie martwic bo to normalne w biznesie
Strona www juz gotowa ( niezbedne malutkie poprawki) ale moge sie pochwalic:-) www.studiomarrakesh.pl.tl
Wiczorem bede uzupelniac braki w lekturze BB
Milego dnia:-)
ja wzywałam jakoś kilka odni temu ale odzewu nie było
rozsypali chyba 5 pudełek z różna zawartością (puzzle,układanki, gry) a teraz zamiast to sprzątac to udaja że cos tam układają

:-):-):-)
a ja akurat z D i z dziecmi byliśmy tam na wakacjach i wyobraźcie sobie jakie było nasze zaskoczenie gdy spokojnie jak nigdy nic poszliśmy sobie na obiadek a tam spotkaliśmy was

szkoda ze to tylko był sen
u nas biało chyba z 30 cm śniegu jest mama wczoraj nie mogła wyjechać z pod mojego domu
z jednej strony lipa z tym prądem bo ani herbaty ugotować ani nic (chociaż teraz poszliśmy po rozum do głowy i przywieźliśmy sobie taką kuchenkę dwupalnikową na gaz i będzie sobie stała na wszelki wypadek w piwnicy ) a z drugiej fajnie bo mąż nie pracował wieczorem/w nocy bo nie miał laptopa więc siedzieliśmy sobie przy świeczkach w wannie mogliśmy pogadać itd ;-)