Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wpadlam sie pozegnac i zbieram sie do domku:-) dzien ogolnie do kitu bo mialam trudna rozmowe z szefem a i tak nie powiedzialam wszystkiego co mialam zamiarale moze to i lepiej
Donakt specjalnie dla Ciebie pisze bez polskich znakow:-);-)
ale nie wymagam, zebyscie wszystkie tak pisaly, bo kazda pisze jak sie przyzwyczaila. ja z natury ich nie uzywam, bo mi tak wygodniej i szybciej.to moze wszystkie bedziemy pisac nie uzywajac polskich znakow?;-)Donakt specjalnie dla Ciebie pisze bez polskich znakow:-);-)
ja tez jestem za oby tylko Donakt do nas wrocila;-)to moze wszystkie bedziemy pisac nie uzywajac polskich znakow?;-)

to moze wszystkie bedziemy pisac nie uzywajac polskich znakow?;-)
Monia mogłas podzielic sie z Donka,byloby po rownoRatujcie bo mam wszystko ogromne na ekranie i nie umiem nic robic co mam zrobic zeby bylo normalnie???????????????
Edit. Juz mi sie udalo to naprawic

Hruda, to przyjemne z pozytecznym-bo robisz to co lubisz i jednoczesnie prezent z głowy.Czesc Mamuski
U nas po staremu...i ciesze sie od wczoraj bo moja ukochana przyjaciolka wychdzi za maz - 26go grudnia:-):-):-)- jest juz dlugo ze swoim partnerem, maja coreczke i sa udana para ale brakowalo tylko tego "tak!"No i w koncu:-):-) A ja jestem odpowiedzilana za oparwe kosmetyczna i juz zaplanowalam cala serie zabiegow dla niej i niego:-)-w ramach prezentu!![]()

tak sobie dzis dluzej pospalismy;-)
to moze wszystkie bedziemy pisac nie uzywajac polskich znakow?;-)
ja tez jestem za oby tylko Donakt do nas wrocila;-)![]()
Co do polskich znakow to ja jestem jak najbardziej za,bo tylko tutaj pisze polskie iczasami musze poprawiac i poprawiac.
Ale S mnie wkuuuuurza

Witajcie.
U nas delikatna zmiana planów- M miał byc w trasie a jednak wczoraj zjechal do domku i najgorsze, że nie wiadomo na ile. Najgorsze jest to, że są pieniążki potrzebne a wiadomoa jak nie jeździ, nie zarabia.Tym bardziej ,ze bylismy i tak juz nastawienie na jego nieobecnosc. Ale przynjamniej damian bedzie miał tate pod reką.
Poza tym znowu mam napadowe bole glowy![]()

za oknem piekne sloneczko wreszcie swieci wiec az chce sie zyc:-)
a co do mojej rozmowy z szefem to byla trudna ale raczej napewno nie zagraza mojemu byc albo nie byc w firmie;-) zreszta to temat ktory sie nie nadaje do opisywania tak publicznie