anetasa
Wrześniowe mamy`07
Albo napij się kawki;-) my właśnie wróciłyśmy ze spaceru i Tuśka 50m przed domem zasnęła mi w wózkuGłowa mnie boli
rozebrałam ją na śpika i śpi dalej
ciekawe co będzie wieczorem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Albo napij się kawki;-) my właśnie wróciłyśmy ze spaceru i Tuśka 50m przed domem zasnęła mi w wózkuGłowa mnie boli
rozebrałam ją na śpika i śpi dalej
jak to co? SZAL BAMBINO jak u mnie codziennie,choc dzis bedzie wiekszy,bo tatus na nocke zjezdzaAlbo napij się kawki;-) my właśnie wróciłyśmy ze spaceru i Tuśka 50m przed domem zasnęła mi w wózkurozebrałam ją na śpika i śpi dalej
![]()
szok
Monia sex-owna bielizna na jutrzejszy wieczór przygotowana??

Justyna co się stało???No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(
tzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....

a w związku z tym najchętniej weszłabym pod kołderkę i zasnęła
muszę sobie zaraz walnąć mocną kawę na przebudzenie;-) tym bardziej że dziś mi przyjeżdża grupa francuzó
Aneta jak młoda???szaleje?
po 21 załadowała sie do swojego pokoju wprowadziła cały swój zwierzyniec do łóżka swoją drogą to jeszcze trochę a dla niej miejsca w tym łóżku zabraknie
oznajmiła że kładzie towarzystwo spać więc zapytałam czy ona też powiedziała że tak zrobiłą mi papa no i kładła to towarzystwo jeszcze przez godzinę
na szczęście sama nie wychodziła z łóżka ani nas do niczego nie potrzebowała więc w sumie luzik;-)No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(

![]()
właśnie mnie D poinformował że zamrażarka która stoi w spiżarce cała sie rozmroziłatzn. nie sama wczoraj jak brałam truskawki i młody był ze mną to chyba wcisnął jakiś guziczek wyłańczający mrożenie i wszystkie moje owoce na zimę poszły sie j....
![]()
ale wniosek jeden mi sie nasuwa że mimo iż te nasze dzieciaki już niby takie duże ale nadal trzeba mieć przy nich oczy dookoła głowy
;-)
Przepraszam kochana coś mi się pokręciło dałabym głowę że ktos tu tak pisze i myslałam że to Ty .;-) wybaczysz mi prawda??No przepraszam,ale ja stray nie mowię na mojego małżonka. Mam poprostu zagwostke wazna i powazna i tyle:-(
no musze sie nad tym zastanowicPrzepraszam kochana coś mi się pokręciło dałabym głowę że ktos tu tak pisze i myslałam że to Ty .;-) wybaczysz mi prawda??
Ale pogoda, wrrrr