justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no to ja moge dopiero w przyszlym roku skladac z dochodami z tego roku,bo bierze sie normalny rok kalendarzowy tak jak przy pitach no nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie i jak rozliczysz się z US to dopiero możesz składać wniosek by wydali Ci świstek o dochody. A w tym roku przekraczacie?no to ja moge dopiero w przyszlym roku skladac z dochodami z tego roku,bo bierze sie normalny rok kalendarzowy tak jak przy pitach no nie?
jak zliczylam dochod brutto z PITow za poprzedni rok to mamy 888 na glowe. Normalnie bogactwodokładnie i jak rozliczysz się z US to dopiero możesz składać wniosek by wydali Ci świstek o dochody. A w tym roku przekraczacie?
A to mozna caly rok skladac,czy jakis konkretny termin jest?

włącz Skypa to Ci pokarzę jak to sie robi;-)![]()
A ja dopiero skończyłam robić zakupy na śniadanie dla francuzów

ciekawe kto ma skojazenia ZBEREZNICO!!!

Maję dziś rano spakowałam i przejęta z walizeczka do przedszkola poszła. Potem zadzwoniłam do pracy mamy czy na pewno ją weźmie, żeby nie było potem rozczarowania, no i w końcu będzie spać u babci

są na to dwa m-ce wrzesień i październikjak zliczylam dochod brutto z PITow za poprzedni rok to mamy 888 na glowe. Normalnie bogactwoA to mozna caly rok skladac,czy jakis konkretny termin jest?
kobietki moje drogie, dzis piatek wieczor, wiec....IMPREZUEJMY!!!!!!!!!!!:-):-):-)
ja imprezuję, ale z małżem, oblewamy kominy, by nie pospadały;-)
prosze sie szybko odmeldowyywac i zaczynamy!!!
moje male niby spiace, ale jeszcze cos wymysla w lozeczku
zrobilismy sok z marchewki i niunka ku naszemu zaskoczeniu wypial dosc sporo. jeszcze niedawno nie chciaal wziac do ust
marchewki w piwnicy mnostwo, wiec bedziemy miec zajeie na zimowe wieczory
u nas niestety ale w tym roku bidna ta marchew
Monia, zycze Wam kolejnego wspolnie spedzonego roczku, aby D mial dla Ciebie wiecej czasu, a jednoczensie zeby nie bylo problemow finansowych i samej pocechy z dzieci:-):-)
ja również dołańczam się do życzeń
na szczescie wpadla siostra P ze szwagrem i go wykorzystalam;-)
dobrze,ze teraz wilogtno to zabek i slimakow pelno;-)
otoz to!!!!
trzymanie kciukow pomoglo
Adas nie byl smutny bez Mai?
nie dziwnie Ci jak jej nie ma w domu wieczorem?
może pośpi 15 min dlużej,.......... złudne nadzieję

a dwa że mózg mi nie pracuje bo kierowniczka kazała mi dziś dograć ten grafik na grudzień i kombinuję już półtora godziny i za nic mi nie chce wyjść żeby było dobrze
tzn znalazłam jedno rozwiązanie ale już widzę jak Aga się na nie zgodzi
ale nic zostawiam to jak jest niech teraz inni próbują wymyśleć coś lepszego
a i jestem wściekła bo tak sie kierowniczka dogadała w kwestii śniadań z tą grupą że w efekcie w poniedziałek muszę być o 6:30 żeby im zrobić śniadanie
ja w między czasie;-) będę z Toba pić.no to popilam dzis, ze hohohho!!!![]()