gagulec
wrześniowa mama 2007
Justa to podrzuć mi jedna porcje do pracy bo zaraz chyba konia z kopytami zjem a do obiadu dalekoChyba mnie mozg szczypie, mam 3 obiady na gazie![]()

( a i śniadanie tez sie juz skończyło
)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justa to podrzuć mi jedna porcje do pracy bo zaraz chyba konia z kopytami zjem a do obiadu dalekoChyba mnie mozg szczypie, mam 3 obiady na gazie![]()

( a i śniadanie tez sie juz skończyło
)A co do imprezy to co ja będę organizować jak sama sie napijea co to za gospodarz co tylko polewa
![]()

no.. zaciazonyA co do imprezy to co ja będę organizować jak sama sie napijea co to za gospodarz co tylko polewa
![]()

apewno nei dam rady nadrobic zaległosci, ale myslcie o nas cieplutko, pozdrawiamy!

(mam nadzieję, że to "kawał baby" rośnie ).
wogole nie miala duzej, bo do 15% to zoltaczka fizjologiczna nie wymagająca leczenia, ale małą mimo wszysko naświetlali i wogole traktują trochę nadpobudliwie - badają kiedy tylko można, bo miałam mocno skomplikowany przebieg ciąży, głównie lekarze panikują przy informacji że jedno bliźnię obumarło, z ciązy jednojajowej. Ale Sabinka jest dzielna kobitka i daj Boże zeby wszystkie dzieci tak się rozwijały i rosły jak ta moja survivalka.