monia_l
Wrześniowe mamy'07
Natalka Xeone urodziła się w ten sam dzien co Helenka Luandzi?tak mi się jakos kojarzy
jak tak dzis czytam jak te wasze dzieciaczki dużo rozumieją ,ładnie mówią ile potrafia to mi się wydaje że Mateusz jest za nimi daleko w tyle:-(jakieś pół roku napewno:-(
Nuśka jak karmik gotowy już? a Igorek jak sie czuje?

jak tak dzis czytam jak te wasze dzieciaczki dużo rozumieją ,ładnie mówią ile potrafia to mi się wydaje że Mateusz jest za nimi daleko w tyle:-(jakieś pół roku napewno:-(
Nuśka jak karmik gotowy już? a Igorek jak sie czuje?
;-) a narazie cieszcie się spokojem bo ja z własnego przykładu mogę powiedzieć że już bywają dni że chciałabym żeby Tuśka zamilkła choć na chwilę zwłaszcza jak dopada ją dzień co to?Po co to?
dlatego powtarzam że na Twoim miejscu wykupiłabym dodatkowe godziny u kogoś zupełnie innego i jemu wyjaśniła w czym rzecz
- wiec ściągnęłam sobie z neta taka lekcję
albo nie mam kiedy , albo brak weny:-(
. W głowie mu tylko samochody- pierwsze co jak rano wstaje to leci do pokoju gdzie dtoi jego jeździk i tak cały Bozy dzień na tym jeździku, miedzy czasie oglada ttelewizjez babką ( jakis " detektywów" czy coś
;-)
) i okazało się ża Łukasz to ma nacieki ropne na migdałkach i coś zaczyna szmerać w jednym oskrzelu i katar beznadziejny i w ogóle masa objawów (zewnętrznie niewidocznych). Dostał anty, mimo że lekarka nasza niechętnie antybiotyki daje, bo wszystko razem mogłoby się rozgalopować w ciągu paru dni...