Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tak dzis czytam jak te wasze dzieciaczki dużo rozumieją ,ładnie mówią ile potrafia to mi się wydaje że Mateusz jest za nimi daleko w tyle:-(jakieś pół roku napewno:-(
nie ma sie co przejmowac, Bartus z klatki obok jest z pazdziernika 2006 i jak latem w piasku sie bawili razem to on tylko potrafil powiedzic yyyyy, tata, mama, Adi (Adrian),a przedwczoraj spotkalismy sie na spacerze i molody nawija az milo.Monia, ja mam takie samo odczucie co do Maciusia :-sorry:
niestety to prawda, mi czasami lasuje sie mozg od tego ciaftania i marze i ciszyBo to jest tak: Najpierw czekamy na pierwsze słowo, kroczek, zdanie, a potem chcemy żeby siedziały cicho i spokojnie;-)
a co z niego za muzykant??A tak swoją drogą, używacie jeszcze wózków dla dzieci? Ja nie pamiętam kiedy ostatnio Oskar był w wózku. Chyba w lipcu.
Dzisiaj mój szwagier gra koncert w Gliwicach, postanowiłam jechać z Oskarem chociaż to o 20.
Asia zdrówka dla chłopaków i by Ciebie nie złapałoAsia zdrówka dla chłopaków życzę no i Ty sie jakoś broń żeby od nich nie załapać
My używamy na dłuższe trasy jak np wybieramy sie do miasta czy do babci na drugie koniec Kłodzka. No i wózek koniecznie musi być jak mój tato ma ochotę zabrać młodą na spacer bo on bez wózka sie nie rusza
![]()

ooooooooo bo u mnie jest odwrotnie, jak pomaluję to się łamią i rozdwajająGagulec co do paznokci to ja musze malowac bo inaczej wszystkie mi sie łamią zaczynam je skubac i się rozdwajają

maluje tylko na WILEKIE okazje

:-)
a mówili że na północy będą duże wiatry

mi nie chodzi tylko o mowęLaski chłopaki nadrobią ani się nie obejrzycie i jeszcze przegonią;-) a narazie cieszcie się spokojem bo ja z własnego przykładu mogę powiedzieć że już bywają dni że chciałabym żeby Tuśka zamilkła choć na chwilę zwłaszcza jak dopada ją dzień co to?Po co to?
![]()
chodzi mi całkowicie o rozwój ...Monia, Majandra, nie przejmujcie się tym że chłopaki jeszcze nie mówią tak dużo. Wszystko w swoim czasiePamiętacie jak mój Oskarek się rozkręcał do chodzenia? Dopiero zaczął jak miał 17 miesięcy. A jak chodził na tyłku to niektórzy chyba uważali że biedne dziecko, opóźnione czy co. A teraz śmiga aż się dymi
A tak swoją drogą, używacie jeszcze wózków dla dzieci? Ja nie pamiętam kiedy ostatnio Oskar był w wózku. Chyba w lipcu.
My używamy za każdym razem gdy idziemy na spacer lub do sklepu bo inaczej Mateusz mi ucieka a za rączkę nie chce iśc
Oskar też nie wykazuje wielkiej inicjatywy w mówieniu, ale czasem coś załapie. Ostatnio jego ulubione to "ale syf" i "bujaj się" (rezultat spędzania czasu z kuzynem)
Dzisiaj mój szwagier gra koncert w Gliwicach, postanowiłam jechać z Oskarem chociaż to o 20. Ciekawe czy wytrzyma tak długo na nogach.
Monia, jak jeżdżę do Gliwic to mijam zjazd na Świerklany i zawsze sobie o Tobie myslę![]()
no właśnie następny zjazd to Na świerklany a nie na GliwiceCodziennie
No, to następnym razem musisz tam zjechać ;-)![]()
;-)takim to dobrzeJ dzwonił, że dzielą w robocie bonami świątecznymi, nam w tym roku przypadnie 750:-):-):-) czyli jak rok temu![]()

Przewietrzyłam Maciusia pokój i mi się zimno zrobiłoIdę kończyć pomidorówkę, bo syn głodny jak wilk przecież będzie jak wstanie ;-)

a jak nie to zje na kolację;-)

Bosze myślałam , że padnę