Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak tak dzis czytam jak te wasze dzieciaczki dużo rozumieją ,ładnie mówią ile potrafia to mi się wydaje że Mateusz jest za nimi daleko w tyle:-(jakieś pół roku napewno:-(
nie ma sie co przejmowac, Bartus z klatki obok jest z pazdziernika 2006 i jak latem w piasku sie bawili razem to on tylko potrafil powiedzic yyyyy, tata, mama, Adi (Adrian),a przedwczoraj spotkalismy sie na spacerze i molody nawija az milo.Monia, ja mam takie samo odczucie co do Maciusia :-sorry:
niestety to prawda, mi czasami lasuje sie mozg od tego ciaftania i marze i ciszyBo to jest tak: Najpierw czekamy na pierwsze słowo, kroczek, zdanie, a potem chcemy żeby siedziały cicho i spokojnie;-)
a co z niego za muzykant??A tak swoją drogą, używacie jeszcze wózków dla dzieci? Ja nie pamiętam kiedy ostatnio Oskar był w wózku. Chyba w lipcu.
Dzisiaj mój szwagier gra koncert w Gliwicach, postanowiłam jechać z Oskarem chociaż to o 20.
Asia zdrówka dla chłopaków i by Ciebie nie złapałoAsia zdrówka dla chłopaków życzę no i Ty sie jakoś broń żeby od nich nie załapać
My używamy na dłuższe trasy jak np wybieramy sie do miasta czy do babci na drugie koniec Kłodzka. No i wózek koniecznie musi być jak mój tato ma ochotę zabrać młodą na spacer bo on bez wózka sie nie rusza
![]()

ooooooooo bo u mnie jest odwrotnie, jak pomaluję to się łamią i rozdwajająGagulec co do paznokci to ja musze malowac bo inaczej wszystkie mi sie łamią zaczynam je skubac i się rozdwajają

maluje tylko na WILEKIE okazje

:-)
a mówili że na północy będą duże wiatry

mi nie chodzi tylko o mowęLaski chłopaki nadrobią ani się nie obejrzycie i jeszcze przegonią;-) a narazie cieszcie się spokojem bo ja z własnego przykładu mogę powiedzieć że już bywają dni że chciałabym żeby Tuśka zamilkła choć na chwilę zwłaszcza jak dopada ją dzień co to?Po co to?
![]()
chodzi mi całkowicie o rozwój ...Monia, Majandra, nie przejmujcie się tym że chłopaki jeszcze nie mówią tak dużo. Wszystko w swoim czasiePamiętacie jak mój Oskarek się rozkręcał do chodzenia? Dopiero zaczął jak miał 17 miesięcy. A jak chodził na tyłku to niektórzy chyba uważali że biedne dziecko, opóźnione czy co. A teraz śmiga aż się dymi
A tak swoją drogą, używacie jeszcze wózków dla dzieci? Ja nie pamiętam kiedy ostatnio Oskar był w wózku. Chyba w lipcu.
My używamy za każdym razem gdy idziemy na spacer lub do sklepu bo inaczej Mateusz mi ucieka a za rączkę nie chce iśc
Oskar też nie wykazuje wielkiej inicjatywy w mówieniu, ale czasem coś załapie. Ostatnio jego ulubione to "ale syf" i "bujaj się" (rezultat spędzania czasu z kuzynem)
Dzisiaj mój szwagier gra koncert w Gliwicach, postanowiłam jechać z Oskarem chociaż to o 20. Ciekawe czy wytrzyma tak długo na nogach.
Monia, jak jeżdżę do Gliwic to mijam zjazd na Świerklany i zawsze sobie o Tobie myslę![]()
no właśnie następny zjazd to Na świerklany a nie na GliwiceCodziennie
No, to następnym razem musisz tam zjechać ;-)![]()
;-)takim to dobrzeJ dzwonił, że dzielą w robocie bonami świątecznymi, nam w tym roku przypadnie 750:-):-):-) czyli jak rok temu![]()

Przewietrzyłam Maciusia pokój i mi się zimno zrobiłoIdę kończyć pomidorówkę, bo syn głodny jak wilk przecież będzie jak wstanie ;-)

a jak nie to zje na kolację;-)

Bosze myślałam , że padnę